AcasăDanemarcaDanemarca. Manifestaţii violente la ambasada Israelului, în spijinul Palestinei. Protestatari arestaţi -...

Danemarca. Manifestaţii violente la ambasada Israelului, în spijinul Palestinei. Protestatari arestaţi – VIDEO

-

Trei persoane au fost arestate în capitala daneză în urma violenţelor din cursul unei manifestaţii în sprijinul palestinienilor, unii protestatari aruncând cu pietre în direcţia forţelor de ordine şi ambasadei israeliene, potrivit poliţiei şi presei locale, notează AFP.

Manifestaţia, care a avut loc în faţa ambasadei Israelului la Copenhaga, a fost dispersată din cauza „tulburării” ordinii publice, au declarat poliţia locală pe Twitter, precizând că numeroşi membri ai forţelor de ordine au fost mobilizaţi la faţa locului.

Potrivit presei locale, circa 4.000 de persoane au participat la manifestaţie. Un grup de 50 până la 100 de persoane a început să arunce cu pietre asupra clădirii ambasadei şi poliţiei, a precizat aceasta.

mai mult la    /www.stiridiaspora.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Românii sclavii moderni din Danemarca. Restaurantele chinezesti îi platesc în margele

Românii sunt exploatați și plătiți prea puțin la restaurantele chinezești din toată țara Restaurantele cu proprietari chinezi din Danemarca plătesc ajutoarelor de bucătărie românești...