Acasăsport"Danemarca merge la Campionatul Mondial, deşi s-a mulţumit cu biscuiţi la final"....

„Danemarca merge la Campionatul Mondial, deşi s-a mulţumit cu biscuiţi la final”. Ce scrie presa daneză după egalul cu România: „Să nu turnăm vodka şi să strigăm ”Nazdarovya'”

Danemarca s-a „împiedicat” acasă cu România, în ultimul meci al preliminariilor după ce a remizat, scor 1-1, aceasta fiind concluzia presei daneze după cele 90 de minute de la Copenhaga.

România a făcut 13 puncte în grupă datorită golului lui Ciprian Deac, din minutul 88, iar naţionala a terminat pe locul patru în grupa E. În schimb, Danemarca merge la „baraj”, cu 20 de puncte, lucru salutat de presa daneză:

Danemarca merge la Campionatul Mondial, deşi s-a mulţumit cu biscuiţi la finalPer total, jocul a fost unul solid şi sgur, iar acum Campionatul Mondial aşteaptă după colţ. După un început nebun de meci împotriva unei naţionale a României care nu a forţat şi a întrerupt jocul în mod repetat prin faulturi, Danemarca a revenit în atac şi a avut câteva oportunităţi excelente pe care le putea materializa în gol”.

Suporterii României şi-au făcut datoria şi au fost la înălţime pe stadionul din Copenhaga, lucru evidenţiat de cei de la Ekstrabladet. Jurnaliştii danezi au o singură temere: golul României i-ar putea dăuna naţionalei lui Age Hareide:

„Suporterii ambelor tabere au făcut o atmsoferă senzaţională pe stadion, iar Danemarca s-a calificat la barajul pentru Rusia. Totuşi, să nu deschidem conserva de caviar sau să turnăm vodka şi să strigăm „Nazdarovya” fără să-i mulţumim lui Eriksen pentru golul marcat din penalty. Lupta cu România a fost una grea, dar ar fi o nebunie şi o prostie din partea noastră dacă golul egalizator al lor ne-ar aduce un adversar mai greu la tragerea la sorţi pentru baraj”, au scris cei de la Ekstrabladet

Alexandru Chipciu (S), de la nationala Romaniei, lupta pentru balon cu Christian Erikson (D), de la selectionata Danemarcei, in meciul de fotbal din grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial 2018, disputat pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, duminica, 26 martie 2017. DAN HORIA TAUTAN / MEDIAFAX FOTO

mai mult la   http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/danemarca-merge-la-campionatul-mondial-desi-s-a-multumit-cu-biscuiti-la-final-ce-scrie-presa-daneza-dupa-egalul-cu-romania-sa-nu-turnam-vodka-si-sa-strigam-nazdarovya-16759457

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca