Danemarca: Poliția antitero a arestat doi suspecți de terorism

1
894

Poliția antitero din Danemarca a anunțat că a arestat doi frați, suspectați că ar fi plănuit un act de terorism. Aceștia discutaseră metoda, ținta și tipurile de arme care aveau să fie folosite, au declarat luni seară reprezentanții Serviciului Danez de Securitate și Informații, cunoscut ca PET.

Unul dintre cei doi frati a fost capturat în timp ce ateriza pe aeroportul din Copenhaga, iar celălalt a fost prins la reședința lui din orașul danez Aarhus,conform CNN.

Cei doi frati, danezi de origine somaleză, sunt programați să apară în fața justiției în cursul zilei de marți. Unul dintre ei s-a antrenat într-o tabără a teroriștilor somalezi. Frații au vârste de 18 și respectiv 23 de ani și locuiesc în regiunea Aarhus de 16 ani.

 

Danemarca: Poliția antitero a arestat doi suspecți de terorism

1 COMENTARIU

  1. am simptit eu bine atunci…acolo in arhus se ascund teroristi….acesti arabi ar trebui expulzati pana nu vor face ceva cand iti va fi lumea mai draga….au sa sara intr-o zi bilka in aer…sau statii de tren…am vazut plin de ei peste tot..musulmani si arabi….sunt ff periculosi..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here