AcasăDanemarcaDanemarca relaxează şi mai mult restricţiile, deschizând cinematografele şi teatrele

Danemarca relaxează şi mai mult restricţiile, deschizând cinematografele şi teatrele

-

Locuitorii din Danemarca vor putea începând de joi să meargă din nou la cinematrograf şi la teatru sau să încerce să se debaraseze în sălile de fitness de kilogramele suplimentare acumulate în perioada în care au lucrat la domiciliu, pentru prima dată după o pauză de mai multe luni, informează DPA.

Aceste relaxări fac parte din planul anunţat de Danemarca pentru a elimina gradual restricţiile adoptate cu scopul de a limita răspândirea noului coronavirus.

Toţi elevii până la clasele a VIII-a inclusiv, precum şi cei din clasele terminale de liceu, vor putea să revină la cursuri care vor avea loc în format fizic.

Pentru a putea să meargă la cinematograf, la teatru şi în sălile de fitness, rezidenţii danezi trebuie să prezinte rezultate negative la teste COVID-19 realizate cu cel mult 72 de ore în urmă, o dovadă a vaccinării sau a recuperării medicale după ce au trecut prin această boală, disponibile într-o aplicaţie încorporată într-un paşaport-coronavirus.

mai mult la  www.g4media.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Naționala de tineret va juca la Craiova meciul cu Danemarca

Federația Română de Fotbal a ales stadionul “Ion Oblemenco” pentru întâlnirea selecționatei de tineret cu Danemarca, din preliminariile Euro 2021. Partida se va disputa la...

Nyhavn de Craciun