AcasăCopenhagaDanemarca. Şi-au făcut casă într-o macara

Danemarca. Şi-au făcut casă într-o macara

Cea mai puţin romantică locuinţă din lume e pe şantierul naval Nordhavn, din Copenhaga. Este interesantă ideea, frumoasă priveliştea, dar locuieşti pe… şantierul naval.

Arhitectul danez Mads Moller a vrut să exploateze la maximum un munte de oţel abandonat la marginea şantierului naval. L-a transformat într-o locuinţă de lux. Fosta macara industrială folosită pentru a încărca vasele din port cu cărbuni a fost transformată în mai puţin de doi ani într-un veritabil hotel pentru două persoane.

Creaţia a fost botezată „Macaraua” şi este oferită spre închiriere amatorilor de senzaţii tari. Apartamentul are o terasă imensă, sală de întâlniri, dormitor şi o baie luxoasă, dotată inclusiv cu saună. Interiorul este vopsit în negru, iar materialele de construcţie folosite au fost: lemn masiv, ciment şi decoraţiuni din piele. Spaţiul util de aici este de 182 de metri pătraţi, ideal pentru o familie de două persoane.

„În Danemarca, pe durata verii, avem zile foarte lungi care încep la ora 5.00 dimineaţa şi se termină la 22.00”, a declarat Mads Moller, arhitectul.

mai mult la :  http://www.click.ro/entertainment/stiri-ciudate/si-au-facut-casa-intr-o-macara

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
carmen pe