Danemarca: Suspectul în atacul din Copenhaga a murit din cauza rănilor

0
988

Un bărbat suspectat de împușcarea a doi ofițeri de poliție și a unui civil în capitala daneză Copenhaga, la începutul acestei săptămâni, a murit din cauza rănilor produse în schimbul de focuri cu forțele de ordine, a anunțat vineri avocatul său, relatează DPA.

Avocatul Jacob Kiil a declarat că Mesa Hodzic, clientul său, a murit vineri dimineața la spital unde primea îngrijiri medicale după ce fusese rănit într-un schimb de focuri cu poliția, a anunțat canalul de televiziune danez TV2.

Poliția a lansat o intensă operațiune de căutare după schimbul de focuri ce a avut loc miercuri seara, în cartierul Christiania, o zonă autonomă a capitalei daneze unde vânzarea de hașiș atrage atât consumatori de droguri, cât și de dealeri.

Potrivit poliției, deși Hodzic, în vârstă de 25 de ani, simpatiza cu grupări radicale islamiste, incidentul nu are legătură cu islamismul radical. Doi ofițeri au fost împușcați în timp ce încercau să-l aresteze pe suspect pentru vânzare de hașiș.

image

Unul dintre ofițeri este în stare gravă după ce a fost lovit în zona capului, iar celălalt a fost nimerit în picior. Cea de-a treia persoană rănită, un civil, este un cetățean străin care venise în vizită în cartierul Christiania, el fiind împușcat în coapsă.

mai mult la :  www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here