Danemarca: Un fost traficant de droguri a fost împușcat mortal după lansarea cărții sale despre părăsirea lumii interlope

0
3079
Un fost lider al unui grup mafiot a murit marți din cauza unor răni prin împușcare, în timp ce volumul său autobiografic în care povestește cum a părăsit lumea interlopă a fost pus în vânzare. Acesta a fost împușcat luni, chiar după lansarea cărții, scrie Reuters.
Nadim Yasar, 31 de ani, și-a făcut un nume ca gazdă radio, după ce a părăsit Los Guerreros, un grup mafiot din Copenhaga implicat în traficul de droguri.Cel puțin două gloanțe au fost trase către Yasar, în timp ce acesta părăsea locul în care și-a lansat cartea Roots, volum autobiografic în care acesta povestește cum s-a retras din activitatea sa din lumea interlopă. Atacatorul a fugit de la fața locului.
Yasar, care s-a născut în Turcia, a venit în Danemarca la vârsta de 4 ani.
Potrivit agenției de știri Ritzau, Yasar a decis să părăsească grupul mafiot, după ce a aflat că va deveni tată. Poliția a spus că Yasar a spus că în 2017 a fost victima unei tentative de atac, după ce acesta a părăsit grupul.
(Image: REUTERS)
mai mult la :  www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here