AcasăPrima paginaDanemarca, viaţă sănătoasă şi taxe halucinante

Danemarca, viaţă sănătoasă şi taxe halucinante

Statul danez impozitează maşinile cu 180%. Ca alternativă, localnicii folosesc în mod frecvent bicicleta. Când se satură de pedalat, beau o bere în centru şi mănâncă heringi.

Odată ajuns în Copenhaga, am constatat că danezii se numără printre cei mai amabili, sănătoşi, ordonaţi şi fără vicii oameni din lume. Au fost primii din Europa care au interzis comerţul cu sclavi (deşi nu se poate spune că n-au activat din plin în domeniu), dar şi primii care s-au gândit să facă şcoala gratuită şi obligatorie.

Adepţi ai traiului sănătos, urmaşii vikingilor se înghesuie în fresh-barurile unde nu se vinde altceva decât cafea dimpreună cu toate combinaţiile posibile de sucuri de fructe şi legume. 

 

mai mult la :

Danemarca, viaţă sănătoasă şi taxe halucinante

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. cica danezii sunt fara vicii,Eu unul nam mai vazut in viata mea mai mari betivi si drogati ca danezii astia :))))…ma frate parca vorbiti din ceva basme…Probabil pe strada ii vezi fara vicii,cei drept ca nui prea vad sa fumeze,pentru ca drogurile sunt mai ieftine ca si tigarile,si baga hasis la greu in casa,amfetamine,narcotice,si in baruri pana si femeile beau ca ultimele birje,pana se pisa pe ele..cand vin din germania toti danezii vin incarcati cu alcool ca barcile…Deci nu mai vorbiti prostii daca nu stiti nimic despre ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! on O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad on Dansk kultur og skikke
Un smecher on Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel on Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... on Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai on Locuri de muncă în Danemarca