Danemarca își va relua pe 29 mai campionatul de la etapa la care a fost oprit de pandemia de coronavirus. Echipele din prima divizie sunt în etapa pregătirilor, care se desfășoară după cele mai stricte reguli de siguranță.

Ca peste tot nici în Danemarca reluarea competiției nu va fi posibilă ca în timpurile normale, cu miile de suporteri dând viață tribunelor. Un handicap important pentru mentalul jucătorilor și o mare frustrare pentru suporteri. Drept urmare cluburile caută tot felul de soluții pentru a estompa acest aspect negativ. Iar cei de la Aarhus au venit cu o soluție ingenioasă.

Colaborare cu compania Zoom

Mai sunt de jucat două etape din sezonul regulat, după care campionatul se va împărți în cele două secțiuni, play-off și play-out. Și pentru partida cu Randers organizatorii au de gând să pună la punct un sistem care nu a mai fost utilizat niciodată.

În colaborare cu compania Zoom, care se va ocupa de tot ceea ce înseamnă parte tehnică, oficialii lui Aarhus vor ca jucătorii lor să aibă totuși încurajările fanilor, deși aceștia, evident, nu se vor putea afla în tribune.

mai mult la  /www.fanatik.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.