Embassy of Denmark in Romania : Fotografia centralei de deșeuri si energie din #Copenhaga câștigă 🥇 premiul la concursul mondial de presă la categoria #Povești de mediu. Centrala produce suficientă energie electrică pentru a alimenta 60,000 case și căldură 72,000 🌿

Eduard Costin Anton : Frumos……interesant, un proiect extraordinar !!! Dar am și eu o întrebare……..stie cineva, că la punerea în funcțiune a acestui WfE Plant, o contribuție esențială a avut-o o echipă din România ??? Șase români: doi din București, unul din Brașov, unul din Onești, unul din Vâlcea și unul din Ploiești. Doi dintre noi încă mai suntem aici……..Si nu este prima instalație de genul acesta la care românii au participat !!! Am pus în funcțiune alături de colegii danezi 8 instalații de-a lungul Europei…….în Irlanda, Finlanda, UK, Suedia.
Eduard Costin Anton : Am vrut de mai multă vreme să fac precizări/comentarii în acest sens, pentru că am văzut că ambasada Danemarcei în România a avut mai multe postări pe acest subiect, care au fost preluate și de Digi 24. Am considerat că……..modestia și bunul simț ne caracterizează, dar…….parcă ar fi păcat să nu se stie că avem și noi, românii, specialiști în acest domeniu cu care alții se mîndresc !!!
Eduard Costin Anton : Și, pentru o acuratețea informațiilor, vreau să precizez că, în afară de cei 6 români la care am făcut referire, cu specializări pe parte de commissioning & start-up, la partea de construcție a luat parte o echipă substanțială de alți români (aprox. 40 – nu cunosc în detaliu pentru că am interactionat cu ei sporadic) sudori, lăcătuș, etc. despre care am cunoștință că au fost extrem de bine apreciați !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.