AcasăDanemarcaDanske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca, a colectat greşit datoriile...

Danske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca, a colectat greşit datoriile a peste 100.000 de clienţi din 2004

Supraveghetorul financiar din Danemarca a lansat săptămâna trecută o anchetă cu privire la modul în care Danske Bank a colectat din greşeală datorii de la 106.000 de clienţi din 2004 din cauza unor erori ale sistemului IT.

-

Danske Bank a recunoscut faptul că datoriile colectate de la clienţi de ani buni sunt învechite sau excesive şi că nu a abordat corect problema, conform Reuters.

„Au existat cunoştinţe despre cel puţin câteva părţi ale problemei în diferite niveluri ale organizaţiei, inclusiv lideri, de-a lungul anilor. În ciuda încercărilor de gestionare a problemelor, deficienţele de bază nu au fost niciodată soluţionate pe deplin şi, din păcate, acest lucru a făcut ca problemele să continue ani buni”, au transmis reprezentanţii Danske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca. Danske analizează toate cazurile potenţiale pentru a se asigura că clienţii sunt pe deplin despăgubiţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Danemarca inaugurează cel mai mare hub din lume pentru roboţi colaborativi

Danemarca inaugurează cel mai mare hub din lume pentru roboţi colaborativi Companiile daneze de robotică Universal Robots și Mobile Industrial Robots investesc 36 de...