Acasă Danemarca Danske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca, a colectat greşit datoriile...

Danske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca, a colectat greşit datoriile a peste 100.000 de clienţi din 2004

Supraveghetorul financiar din Danemarca a lansat săptămâna trecută o anchetă cu privire la modul în care Danske Bank a colectat din greşeală datorii de la 106.000 de clienţi din 2004 din cauza unor erori ale sistemului IT.

-

Danske Bank a recunoscut faptul că datoriile colectate de la clienţi de ani buni sunt învechite sau excesive şi că nu a abordat corect problema, conform Reuters.

„Au existat cunoştinţe despre cel puţin câteva părţi ale problemei în diferite niveluri ale organizaţiei, inclusiv lideri, de-a lungul anilor. În ciuda încercărilor de gestionare a problemelor, deficienţele de bază nu au fost niciodată soluţionate pe deplin şi, din păcate, acest lucru a făcut ca problemele să continue ani buni”, au transmis reprezentanţii Danske Bank, cea mai mare bancă din Danemarca. Danske analizează toate cazurile potenţiale pentru a se asigura că clienţii sunt pe deplin despăgubiţi.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

Felicitari si „Casa de Piatra” românilor Mira si Victor! Mirii sânt...

Cei doi si-au pus pirostriile chiar în curtea complexului de restaurante si streetfood Værftets Madmarked din Helsingør, orasul unde se afla castelul lui Hamlet,...