Mihai Bericsas s-a născut la Piatra-Neamț și din 2008 s-a stabilit în Copenhaga, Danemarca. A început să lucreze ca grădinar și în timpul liber face voluntariat la cantinele sociale. De câteva ori pe săptămână pleacă de la grădină direct la cantinele sociale, unde colaborează cu mai multe organizații din Danemarca, printre care Kirkens Korshaer, Crucea Roșie, Cafe Sonja.

La aceste cantine sociale oferă sprijin pentru oameni cu probleme din întreaga lume, pecum țările arabe, SUA, Turcia, Rusia, România, Danemarca, dar și alte țări din Africa, Europa, Asia sau Australia. Pe lângă colaborarea cu aceste organizații de sprijinire a persoanelor defavorizate, Mihai are și un proiect personal: strânge hrană neperisabilă și o oferă celor care au nevoie.

„Asta fac, am făcut și o să fac în continuare, nu e deloc ușor, dar îmi place și o fac din inimă! Se zice că bunul Dumnezeu ne-a dat o cruce la fiecare. Mai grea sau mai ușoară să o cărăm, iar când nu mai putem ne ia crucea înapoi. A mea e grea, dar frumoasă, iar bunul Dumnezeu îmi dă putere să pot face munca asta și să ajut lumea în continuare.”

 

mai mult la  /www.ziarpiatraneamt.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.