De sâmbăta viitoare, toată lumea trebuie să poarte mască în transportul public din Danemarca. Aceasta este o obligație, a declarat premierul Mette Frederiksen în conferința de presă de astăzi

0
472

Declaratiile premierul Mette Frederiksen în cadrul unei conferințe de presă, Sâmbătă 15 August:

– Introducem obligativitatea ca toți danezii să poarte mască în transportul public la orice oră din zi. Dacă purtarea măstilor ne poate proteja de creșterea ratei infecțiilor, atunci mai bine așa.

Obligativitatea se va aplica tuturor celor peste 12 ani – inclusiv angajaților – și se va aplica în interiorul stațiilor și în toate mijloacele de transport. Inclusiv în taxiuri.

Dacă încalcați cerințele pentru purtarea obligatorie a măstii, vi se va cere să părăsiți locul, spune ministrul transporturilor, Benny Engelbrecht, care a fost prezent și el la conferința de presă.În același timp, primul ministrul a dezvăluit că obligativitatea purtarii mastilor în transportul public poate fi extinsă rapid si pentru alte spații.

  • Se poate foarte bine ca la un moment dat să extindem aceste reguli. Am putea aplica aceleasi reguli si în supermarketuri sau salile de așteptare. În această privință, premierul consideră că danezii s-au relaxat prea mult si nu au pastrat distanțarea în timpul verii.

Mette F: Alle skal bruge mundbind i offentlig transport. Krav om mundbind på alle tider af døgnet i offentlig transport fra på næste lørdag

mai mult la  /ekstrabladet.dk/

 

PayPal me
Stripe
Become a Patron!

|scandinavdk@yahoo.com|


📲+45 41468280

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here