AcasăPrima paginaDezbaterea continua. Au dreptul românii care muncesc în Danemarca sa primeasca ajutoare...

Dezbaterea continua. Au dreptul românii care muncesc în Danemarca sa primeasca ajutoare sociale ?

click pe imagine pentru a asculta dezbaterea la postul national de radio P1

Skal en rumæner med job i Danmark kunne sende børnepenge hjem til sin familie?

Velfærdsturisme eller EU-borgernes frie bevægelighed? Nogle politikere frygter velfærdsturismen og vil indføre regler der begrænser de sociale ydelser. Medvirkende: Formand for Europaudvalget Eva Kjær Hansen, V og spidskandidat til Europa-parlamentet Jeppe Kofoed, S Vært: Eva-Marie Møller.


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. au boala pe romani danezii, e foarte greu sa spui ca esti roman…eu ma simpt discriminat in multe situatii la locu de munca in comparatie cu alti imigranti( polonezi,slovaci,unguri) lor le acorda multa atentie si rabdaare, pot sa le fac totul perfect sa le vorbesc englezzza si daneza,sa le fac jobul perfect ca tott in ponturi vorbesc si tot polonezii for fi number one si ii vor respecta chiar daca ii injura in fata si sunt bolnavi cand vor e,merg in concediu cand vor muschiu lor etc etc..Eu de obicei rezist la multe,dar danezii intrec masura in a discrimina romanii, intr-o zi ma intrebaat o secretara cca romania e in uniunea europeana?! si a ramas socata cand iam zis ca da…cateodata ma aduce in situatii tensionate.

  2. Da din nou romanii sunt cauza saraciei lor. Ca pana acuma nu au m-ai muncit si altii sau unii doar au primit bani doar stand pe ajutoare sociale pe care le- au trimis in alte tari. Acum cateva zile scria in metroexprex care sunt tarile, unde se trimit cei m-ai multi bani si printre aceste tari nu figura romania; in aceea categorie se mentionau tarile arabe si tari din fosta iugostlavie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura