Antreprenorii români cu afaceri în IT, design, jocuri, hand-made și alte industrii creative se mai pot înscrie până pe 3 martie 2020 la competiția pe România a Creative Business Cup, câștigătorul urmând să fie trimis la Copenhaga, unde va putea să-și prezinte afacerea în fața unui public internațional, la Creative Business Cup 2020.

Înscrierile pentru Creative Business Cup România  se fac până pe 3 martie, iar antreprenorii trebuie să completeze un chestionar cu detalii despre idee (descrierea pieței, nevoia identificată, echipa), în limba engleză, care se regăsește online.

Creative Business Cup este una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, la care participă sute de start-up-uri din peste 100 de țări, fiind o platformă de promovare și finanțare pentru produse sau servicii care au potențial de a fi scalabile pe piața globală. Cei mai creativi antreprenori își vor prezenta ideile pentru a obține atât investiții, cât și premii în cash și servicii de suport în dezvoltarea afacerii, bucurându-se de expunere în mediul internațional, în fața investitorilor și partenerilor.

mai mult la  www.startupcafe.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.