AcasăCopenhagaDanemarca se pregăteşte pentru încoronarea regelui Frederik al X-lea, în urma abdicării...

Danemarca se pregăteşte pentru încoronarea regelui Frederik al X-lea, în urma abdicării mamei sale / A existat o singură abdicare în Danemarca, acum 900 de ani

Prinţul Frederik, în vârstă de 55 de ani, va deveni duminică rege al Danemarcei, după ce mama sa a abdicat în favoarea sa, un eveniment fără precedent care se aşteaptă să reunească peste o sută de mii de danezi pe străzile din Copenhaga, scrie news.ro.

„Oamenii cred că este unul dintre ei, îl plac foarte mult”, a declarat pentru AFP Cecilie Nielsen, corespondent regal pentru postul public de televiziune DR.

„Îi place sportul, este un tip de treabă şi danezilor nu prea le pasă de ceea ce se scrie despre el în presa străină”, rezumă ea, referindu-se la zvonurile privind infidelitatea prinţului cu o celebritate mexicană, retransmise de presa spaniolă şi britanică şi dezminţite de partea interesată.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-26814174-danemarca-pregateste-pentru-incoronarea-regelui-frederik-lea-urma-abdicarii-mamei-sale-existat-singura-abdicare-danemarca-acum-900-ani.htm

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
codin pe