AcasăCopenhagaEmbassy of Denmark in Romania: Dublă noapte de Oscar pentru Danemarca. Jos...

Embassy of Denmark in Romania: Dublă noapte de Oscar pentru Danemarca. Jos Pălăria!

-

Dublă noapte Oscar pentru Danemarca 🇩🇰. Si castigatorul este. ….

Thomas Vinterberg „Another Round” câștigă cel mai bun lungmetraj internațional la Oscar. 🏆 Sperăm că în curând îl veți putea vedea si în cinematografele din România.

De asemenea, danezul Mikkel E.G. Nielsen câștigă pentru cel mai bun montaj de film în „Sound of Metal”. 🏆 Ne dăm și noi Jos Pălăria!

Embassy of Denmark in Romania


 

„O altă rundă”, filmul danez cu Mads Mikkelsen și regizat de Thomas Vinterberg, a câștigat cel mai bun lungmetraj internațional Oscar la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar, care au loc la Los Angeles.

În film, Mikkelsen interpretează un profesor care încearcă să-și combată depresia urmând o teorie conform căreia un nivel ridicat de alcool în sânge are ca rezultat o fericire personală mai mare.

Criticul principal al filmului The Guardian, Peter Bradshaw, l-a numit „convingător și vizibil” într-o recenzie de trei stele. „O altă rundă” este al patrulea film danez care a câștigat cel mai bun film internațional Oscar, după Babette’s Feast în 1988, Pelle the Conqueror în 1989 și Într-o lume mai bună în 2011. The Vinterberg The Hunt, care l-a jucat și pe Mikkelsen, a fost nominalizat în 2014, dar nu a castigat.

/www.theguardian.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Zeci de nave asteapta in apele romanesti sa intre in bratul...

Zeci de nave asteapta in apele romanesti sa intre in bratul Sulina al Deltei Dunarii. Jumătate dintre nave vor merge în porturile fluviale ucrainene...