AcasăDanemarcaCandidez în Danemarca (1) Narcis George Matache le prezintă pe Alina Racila,...

Candidez în Danemarca (1) Narcis George Matache le prezintă pe Alina Racila, candidat pentru Consiliul Local Tønder și pe Roxana Simion, candidat pentru Consiliul Local Frederiksberg.

-

Bună seara Danemarca și bine ați venit, desigur în mod virtual, în audiența emisiunii Candidez în Danemarca.

Sunt Narcis și rolul meu în cadrul acestor emisiunii, este să vă prezint, în fiecare lună până la alegerile din 16 noiembrie, povestea, motivația și planurile, candidaților români ce au avut curaj să facă un pas în față și astfel să participe la alegerile locale și regionale din Danemarca.

Cu toții sunt în situația de a face istorie în comuna/regiunea lor – dacă vor ajunge să fie aleși, deoarece vor fi primii vreodată aleși fără cetațenie daneză. Dar indiferent, dacă vor fi aleși sau nu, doar prin prisma campaniei pe care o vor duce, se vor vedea schimbări în
societatea din jurul lor.

De ce? Deoarece atunci când cineva găsește o cale, rar se întâmplă să meargă singur/singură pe ea.

În primul episod, am alături de mine pe Alina Racila, candidat pentru Consiliul Local Tønder și pe Roxana Simion, candidat pentru Consiliul Local Frederiksberg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

Danemarca ”împrumută” Germania cu 55.000 de doze de vaccin AstraZeneca

Danemarca a anunţat marţi că va "împrumuta" 55.000 de doze de vaccin AstraZeneca landului german vecin Schleswig-Holstein, după ce l-a retras din programul său...