Euro este sortit eşecului. Viitorul sumbru al monedei europene, prezis de directorul celei mai mari bănci daneze

3
994

(n.r. SAXO nu este cea mai mare banca daneza. Danske Bank ocupa locul întai | din orice punct de vedere : investitii, clienti, capital, comercail etc…)

Director general al băncii daneze Saxo Bank este de părere că recenta apreciere a euro este iluzorie, iar moneda europeană este sortită eşecului, relatează Bloomberg.

Lars Seier Christensen spune că moneda europeană se va prăbuşi pentru că zona euro nu a susţinut proiectul unei monede comune cu o uniune fiscală.

„Toată construcţia este sortită pierzaniei. Acum suntem într-una dintre acele soluţii false, în care oamenii cred că problema este controlată sau combătută”, a declarat Christensen.

În ultimele şase luni, euro s-a apreciat cu 8,2% faţă de dolar şi a ajuns la 1,3711 dolari la începutul lunii februarie, cel mai ridicat nivel începând cu 14 noiembrie.

 

mai mult la :

Euro este sortit eşecului. Viitorul sumbru al monedei europene, prezis de directorul celei mai mari bănci daneze

3 COMENTARII

  1. Sa se uite la bancile lor ….
    Dansk Bannk …. inchide f multe filiale
    Tonder Bank – faliment
    VestJysk Bank – colaps
    In concluzie …. domnul asta cu ochelari … a uitat sa se dreaga dupa ce baut snaps . ( bautura de kk )

  2. Frustrarea este mare doamna in capul vostru. Sant convins ca habar nu aveti de limba daneza dar comentati ca prostii. Luati-va bagajul si plecati dracului in patria mumå , acolo unde vå este locul si låsati-ne pe noi cei” vai de capul nostru in tara asta de rahat” in pace cu comentariile voastre analfabete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here