Eurovision: România va intra în finala de sâmbătă cu numărul şase

0
976

Reprezentanţii României la Eurovision vor intra în finala de sâmbătă de la Copenhaga în prima parte a show-ului, mai exact vor avea numărul şase în concurs, după calificarea obţinută aseară. Vestea a fost dată telespctatorulor din România de şefa delegaţiei României la Eurovision, Liana Stanciu.

România s-a calificat în finala Eurovision 2014 după ce Paula Seling şi Ovi au făcut un show fără cusur aseară pe scena de la Copenhaga. Reprezentanţii României vor intra în finala de sâmbătp cu numărul şase de concurs. „A fost o noapte lungă! A fost o noapte lungă, a fost o conferinţă de presă. Paula şi Ovi au tras la sorţi partea spectacolului în care vor fi în seara zilei de sâmbătă. Au extras biletul cu prima jumătate. Aseară pe la ora 2.30 am primit vestea că intrăm cu numărul şase în competiţia de sâmbătă.

Paula a avut emoţii, dar spectacolul a fost excepţional. Ei au cântat foarte bine, piesa a fost foarte bine primită de public. Toată lumea era în picioare şi dansa. Per total, spectacolul a fost excepţional şi asta ne face să credem că putem fi printre ţările care se vor clasa pe locuri fruntaşe după finala de sămbătă”, a spus Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision, la Telejurnalul Matinal. Rezultatele celei de-a doua semifinale – ţări calificate în finală, în ordine aleatorie: Elveţia, Slovenia, Polonia, România, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria. Paula Seling şi Ovi au intrat în concurs cu numărul 15 joi seară. Vedeţi evoluţia lor pe scena de la Copenhaga.

Eurovision: România va intra în finala de sâmbătă cu numărul şase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here