AcasăPrima paginaExact cum a zis Base : odata ajuns acasa pisicu se va...

Exact cum a zis Base : odata ajuns acasa pisicu se va transforma in tigru – Premierul Victor Ponta va face marţi, la ora 19.45, declaraţii de presă la întoarcerea din vizita oficială în Danemarca

( în timpul asta in Køngelige Danmark nimic, nimicutza, „INTET”, absolut nici o declaratie, nici o conferinta, ca un cos pe fata de care scapi prin stoarcere si il fardezi din gros dupa aceea. PINLIGT )

ce insemna „din ce in ce mai apropiate” – o fi din cauza driftului continental, placile tectonice aluneca si ne aduc mai aproape ??

În cadrul vizitei, primul-ministru Victor Ponta a avut întrevederi cu şeful Guvernului danez, doamna Helle Thorning-Schmidt, cu Alteţa Sa Regală, Prinţul Moştenitor Frederik al Regatului Danemarcei, cu reprezentanţi ai comunităţii de afaceri daneze, dar şi cu personalităţi daneze, care au marcat politica europeană în ultimii ani, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Cu ocazia prezenţei delegaţiei Guvernului României în Regatul Danemarcei, au fost semnate la nivel interguvernamental mai multe documente printre care Declaraţia comună privind creşterea verde sau Acordul de Cooperare în domeniul zootehniei.

„Guvernul României doreşte lansarea unui Parteneriat între cele două state, pentru intensificarea cooperării strânse în vederea reluării creşterii economice şi creării de noi locuri de muncă, obiectiv promovat intens de Danemarca în perioada în care a asigurat preşedinţia rotativă a UE în 2012 şi la care România a aderat cu entuziasm. Obiectivele principale ale relaţiilor dintre cele două state sunt: creşterea cooperării economice dintre Regatul Danemarcei şi România prin diversificarea comerţului bilateral şi pe terţe pieţe cu focalizare pe tehnologii şi produse ecologice, creşterea reciprocă a investiţiilor, iniţierea de proiecte şi programe comune de cercetare pentru tehnologii ecologice, transferul de tehnologie către România, în domenii în care Danemarca deţine know-how”, se arată într-un comunicat.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca