AcasăHomeExit poll în Danemarca: Partidul anti-imigrație, pe primul loc ...

Exit poll în Danemarca: Partidul anti-imigrație, pe primul loc …

Partidul Popular Danez, anti-imigrație, a câștigat cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare desfășurate duminică, anunță DPA pe baza unor sondaje realizate la ieșirea de la urne publicate de televiziunea daneză. Conform sondajului de la canalul TV2, Partidul Popular Danez ar fi obținut 24,9 % din sufragii.

Partidul ar urma să dețină trei mandate de europarlamentar din cele 13 care revin Danemarcei, față de numai unul cât a avut în intervalul 2009-2014. Partidul Social-Democrat, de guvernământ, condus de premierul Helle Thorning-Schmidt ar fi obținut 20,5 % din voturi, apreciază sondajul DR. În aceste condiții, partidul pierde un loc în Parlamentul European și rămâne cu numai trei europarlamentari.

Exit poll în Danemarca: Partidul anti-imigrație, pe primul loc

cititi si :

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Conform sondajului de la canalul TV2, Partidul Popular Danez ar fi obţinut 24,9 % din sufragii, în timp ce, potrivit estimărilor postului DR, ar fi fost preferat de 23,1% dintre alegători.

Partidul ar urma să deţină trei mandate de europarlamentar din cele 13 care revin Danemarcei, faţă de numai unul cât a avut în intervalul 2009-2014.

Partidul Social-Democrat, de guvernământ, ar fi obţinut 20,5 % din voturi, apreciază sondajul DR. În aceste condiţii, partidul pierde un loc în Parlamentul European şi rămâne cu numai trei europarlamentari.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. pia cacat. teas invita prin ani 80 in romania sa stai o luna in blocurile ceausiste si sa maninci ce gasesti prin pamant cristosul mati de hoasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca