AcasăStiriFacebook va construi un nou centru de date în Danemarca – presa...

Facebook va construi un nou centru de date în Danemarca – presa daneză

Al treilea centru de date Facebook din afara Statelor Unite ale Americii va fi construit în Danemarca, în orașul natal al scriitorului Hans Christian Andersen.

Noul centru se va întinde pe o suprafață de 184.000 metri pătrați și va fi amplasat în orașul danez Odense, construcția complexului urmând să genereze circa 1.200 de locuri de muncă, potrivit portalului de știri Fyens.dk, citat de Reuters. Odense este orașul natal al scriitorului Hans Christian Andersen, cunoscut mai ales pentru basmele sale.

Acesta va fi al treilea centru de date al Facebook din afara SUA, după complexul de la Luleå, Suedia, deschis în 2013, și centrul de la Clonee, Irlanda, a cărui construcție va fi finalizată în prima parte a anului 2018.

În SUA, compania deține trei astfel de centre, în Altoona, Forest City și Prineville, a patra unitate urmând să fie inaugurată în Fort Worth, Texas.

mai mult la :  http://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/facebook-va-construi-un-nou-centru-de-date-in-danemarca-presa-daneza-15581054

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
alex pe