AcasăDanemarcaFelicitari si "Casa de Piatra" românilor Mira si Victor! Mirii sânt bine...

Felicitari si „Casa de Piatra” românilor Mira si Victor! Mirii sânt bine cunoscuții patroni ai localurilor „La Scărița 🍖 Nașului” si „Casuța 🥞 Clatitelor” din Helsingør

"Costițe ca la Nașul", bune al naibii, sunt delicioase! Filosofia este simplă, dacă faci ceea ce iubești, oamenii te vor iubi pentru ceea ce faci.

-

Cei doi si-au pus pirostriile chiar în curtea complexului de restaurante si streetfood Værftets Madmarked din Helsingør, orasul unde se afla castelul lui Hamlet, Elsinore.

Mira si Victor conduc cu succes, în cadrul aceluiasi centru de restaurante din Elsinore, faimosul local GODFATHER 🍖 RIBS  (Costiţele Nașului) si preferatul copiilor danezi PANDEKAGE 🥞 HUS (Casa Clatitelor).

Cu un trecut în rândurile Poliției, Victor a experimentat un pic din toate. Stresul a fost unul dintre factorii majori care l-au determinat pe Victor să decidă să parasească viata de polițist și, în schimb, să înceapă o viață noua în care face doar ceea ce îl face fericit.

În 2019, el a deschis un stand de clătite, care a fost preluat acum de sotia sa Mira, iar la începutul anului 2020, Victor a lansat un nou concept, masculin :), restaurantul GODFATHER 🍖 RIBS.

Localul este construit cu visuri dar și multă voință. Preferatele lui Victor sînt costiţele și, prin urmare, obiectivul său a fost să facă cele mai bune costiţe „din această parte a lumii”.

Faimoasele „Costițe ca la Nașul” sînt preparate peste noapte în sos deosebit (o marinată specială cu o rețetă secretă). Gatite cu tandrețe pentru a păstra sucul și puterea aromelor și pentru a extrage tot ce e mai bun din oase, apoi prăjite lent la cuptor pentru a le da acea crusta roșcată, crocantă și în cele din urmă trecute prin sos de grătar de casă pentru a tachina papilele gustative și a unge degetele cu sos picant, tocmai bune de a fi supte plebeic cu plescaieli voluptoase.

„Puteți cu toți face ceea ce doriți, trebuie doar să începeți”. Victor este fericit pentru că a făcut acest pas și își trăiește acum visul. Și în mod clar totul poartă amprenta mâncării facute cu dragoste!

Cu treaba sau doar în vizita la Helsingør(Elsinore), neaparat sa treceti pe la GODFATHER RIBS pentru o portie de scaricica la ca bunelu’ acasa. Iar desertul vis à vis la House of Pancakes.

Godfather 🍖 Ribs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

Angela Arama : Capii protestelor, precum Șor, Cavcaliuc, Țurcanu, Tauber etc,...

Ceea ce se întâmplă de câteva zile în centrul capitalei Moldovei nu este nici despre democrație, nici despre libertatea de exprimare. Este expresia certă...