AcasăStiriFotbalistul Petru Racu va juca în Danemarca!

Fotbalistul Petru Racu va juca în Danemarca!

Petru Racu va juca în Danemarca! Internaţionalul moldovean s-a transferat la clubul Hjorring din liga a doua a competiţiei scandinave. Racu a semnat un contract până în vară şi va avea un salariu cu 50 la sută mai mare decât în Suedia, informează publika.md

Internaţionalul Petru Racu a semnat un contract până în vară cu o echipă care ocupă locul nouă în liga a doua daneză, FC Hjorring. Acesta va fi al treilea moldovean care va evolua în campionatul danez, după Sergiu Dadu şi Simion Bulgaru.

“Am semnat pe jumătate de an şi iar în contract este o opţiune, că dacă echipa retrogradeză sau dacă am mai alte oferte, atunci pot pleca. Am fost acolo m-am antrenat câteva zile, am vorbit cu antrenorul aşa că am ales cea mai bună variantă”, a spus fundaşul lui Hjorring.

Şefii clubului danez i-au oferit fundaşului moldovean un salariu mai mare decât a avut în Suedia, la Norkkoping.

“Nu cu mult e mai mare, aproape cu 50 la sută. O să trăiesc în Aalborg, al doilea cel mai mare oraş din Danemarca. Ei mi-au găsit repede apartament în centru oraşului, ceva de lucru pentru soţie până în vară”, a menţionat fundaşul lui Hjorring, Petru Racu.

Racu a jucat din 2007 la formaţia Norrkoping, apoi a fost împrumutat în Finlanda la Mypa. În Moldova, acesta a evoluat pentru Zimbru Chişină, iar pentru naţională, Racu a jucat în zece partide şi nu a înscris niciun gol.

 

 

Fotbalistul Petru Racu va juca în Danemarca!

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca