AcasăPrima paginaFriedrich tocmai i-a dat si el, "laptic" lui Pisic. Raus , mă...

Friedrich tocmai i-a dat si el, „laptic” lui Pisic. Raus , mă d’aici ! cam asta-i mesaju’ daca il decojesti de politețuri

(traducerea e mai jos )

Friedrich will Rumänen fernhalten. Veto gegen Schengen-Aufnahme

Die neuesten EU-Mitglieder Bulgarien und Rumänien bemühen sich um eine Aufnahme in den Schengen-Raum, was ihren Bürgern freie Einreise in fast alle EU-Staaten ermöglichen würde. Doch der deutsche Innenminister will das verhindern.

Bundesinnenminister Hans-Peter Friedrich (CSU) will einen schnellen Beitritt Bulgariens und Rumäniens zum Schengen-Raum ohne Grenzkontrollen verhindern. Sollten beide Länder auf einer Abstimmung beim Treffen der EU-Justiz- und Innenminister am Donnerstag bestehen, werde „der Vorstoß am deutschen Veto scheitern”, sagte Friedrich dem „Spiegel”. „Auch die Überlegung, nur Teilbereiche freizugeben, also die Einreise über Luft- und Seehäfen, ist vom Tisch”, fügte der Minister hinzu.

„Die Erweiterung des Schengen-Raums wird von unseren Bürgern nur akzeptiert, wenn die grundlegenden Voraussetzungen sichergestellt sind”, sagte Friedrich. Dies sei „derzeit nicht der Fall”. Der Minister kündigte zudem Maßnahmen gegen sogenannte Armutseinwanderung an. Wer komme, „um Sozialleistungen zu kassieren, und das Freizügigkeitsrecht missbraucht”, müsse „wirksam davon abgehalten werden”, sagte Friedrich. Eine Möglichkeit könne etwa eine „Wiedereinreisesperre für diejenigen sein, die wir zurückgeschickt haben”.

mehr :  http://www.n-tv.de/politik/Friedrich-will-Rumaenen-fernhalten-article10226106.html

 

Germania RESPINGE ADERAREA ROMÂNIEI la Schengen

GERMANIA RESPINGE ADERAREA ROMÂNIEI la Schengen. Ministrul german de Interne, Hans-Peter Friedrich, a declarat că vrea să impiedice o aderare rapidă a României şi Bulgariei la Schengen.

Ministrul german de Interne a declarat, într-un interviu pentru Der Spiegel, că la Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne va face uz de dreptul său de veto pentru a bloca extinderea celor două ţări.

Ministrul de Interne al Germaniei a declarat în mod clar că la consiliul JAI din 7 şi 8 martie nu va accepta aderarea României şi Bulgariei. Oficialul a eliminat şi posibilitatea aderării în două etape, variantă acceptată în 2011.

În opinia ministrului, România şi Bulgaria nu îndeplinesc toate condiţiile pentru a fi acceptate în Schengen.

Germania pregăteşte şi măsuri pentru împiedicarea migraţiei economice, după ce autorităţile locale s-au plâns de numărul mare de români şi bulgari stabiliţi în Germania doar pentru a încasa beneficii sociale.

România şi Bulgaria îndeplinesc din 2011 criterii tehnice pentru aderarea la Schengen. Olanda a împiedicat până acum aderarea din cauza rezultatelor slabe din raportul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Ponta aruncă bomba: Aderarea la Schengen ar putea fi AMÂNATĂ din nou

România are semnale că există o mare probabilitate ca aderarea României la spaţiul Schengen să fie din nou amânată, pentru luna octombrie, la solicitarea câtorva state care vor cere ca decizia să fie luată în toamnă, a declarat premierul Victor Ponta, vineri.

Victor Ponta a explicat că există câteva state care se opun aderării României la Schengen în acest moment şi care ar putea cere amânarea deciziei pe această temă la Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne de la începutul lunii martie.

El a explicat că argumentul oficial va fi legat de Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV) pe justiţie, dar că există şi temerea că, după aderarea la Schengen, foarte mulţi cetăţeni români şi bulgari vor emigra spre alte state.

Ponta a arătat totodată că şi preşedintele Traian Băsescu are informaţii în acest sens, inclusiv despre faptul că statele respective pot „în extremis” să nu se mai opună dacă ar exista o acţiune politică comună din partea autorităţilor române.

Corlăţean: Dacă se amână aderarea la Schengen, nu mai suntem interesaţi de acest proces

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, vineri, la Realitatea TV, că în cazul în care aderarea României la Schengen va fi din nou amânată, România nu mai are de ce să fie interesată de acest proces, întrucât cei care se opun au o problemă de credibilitate.

„O astfel de eventuală decizie (n.r. de amânare a aderării la Schengen) ar transforma procesul în unul necredibil. Ori dacă orice aş face, oricât aş îndeplini criteriile, oricâţi bani am băga şi nu ajunge, atunci daţi-mi voie să vă spun că nu mai suntem interesaţi de acest proces. Aşa cum am stat fără Schengen până acum, aşa putem sta şi de acum încolo. Când vor vrea să ne cheme, foarte bine. Câtă vreme noi suntem corecţi şi eventual se va decide încă o dată amânarea, atunci cei care se opun au o problemă de credibilitate”, a declara Titus Corlăţean, la Realitatea TV.

Traian Băsescu: Titus Corlăţean să RENUNŢE la afirmaţiile că România nu este interesată de Schengen

„Domnul preşedinte Traian Băsescu îl invită pe domnul ministru Titus Corlăţean să renunţe la afirmaţii de acest gen pentru a nu crea o percepţie falsă în rândul statelor membre ale Uniunii Europene cu privire la agenda europeană a României şi îi cere, în schimb, să acţioneze pentru îndeplinirea cu prioritate a tututor condiţiilor directe si indirecte legate de acest proces. Aderarea la spaţiul Schengen constituie un drept al României şi al cetăţenilor români stabilit prin tratatele constitutive ale Uniunii Europene şi consemnat ca atare în Tratatul de Aderare al României. Domnul preşedinte Traian Băsescu susţine, în continuare, că România trebuie să reuşească să se integreze în spaţiul Schengen”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

– See more at: http://www.realitatea.net/germania-respinge-aderarea-romaniei-la-schengen_1125193.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb#sthash.STzFCIpW.dpuf

 

cititi si asta :

SACRIFICAREA SCHENGEN. Germania se opune integrării României în spațiul Schengen DIN CAUZA CORUPȚIEI

Germania RESPINGE ADERAREA ROMÂNIEI la Schengen
RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

 1. pai si neamtu asta ca si alti ( politicieni) din vest … incearca sa arunce toata INCAPACITATEA lor de a controla criza economica( si mai ales de a pune bancile in haturi) incercand sa de-a vina pe romani si bulgari.
  Pai oamenii astia au venit la voi pentru ca ati avut nevoie de forta de munca ieftina.
  Da .. si nu contenesc totusi sa ii intreb : dar cum ramane cu alte natii , din teritorii mult mai indepardate care va invadeaza? Spun ca intrebarea mea e rasista. Pai e rasista atata timp cat si ei au politici clar rasiste.

 2. da bre e neamtzu de vina ca nu intram noi in schengen.
  e plin guvernul de penali in parlament nu mai spun
  toti iau spaga si sint corupti pina in maduva…
  voicu, fenechiu, zgonea, becali, voiculescu, vanghelie, piedone, boul ala de corlatean, etc etc…
  are psd niste figuri de puscariasi notorii de te sperii neica

  s-au ingrozit nemtzii de ce vine din RO
  normal ca ne-au dat cu raus

  da, nuuuu noi sintem ok

  ai dreaku nemti iei ie de vina
  mama lor !!!!!!!!!! :))))

 3. din ce am spus mai devreme nu poti sa tragi concluzia ca le i-au apararea politicienilor romani.
  M-am referit la oamenii de rand care au facut muncile unde vesticii fie ca le-au lipsit oamani fie ca nu au vrut sa le faca sau mai nu stiu ce al Z-lea motiv au avut si nu au venit si le-au „furat” locul de munca asa cum incerca sa duca propaganda. Cei ce le- au dat de munca romanilor in vest au fost tot vestici de ai lor : danezi , nemtii s.a.m.d. si nu au venit romanii si le-au furat peste noapte.Asa ca mafie, coruptie sau cum s-o mai numi exista si pe aici…..asa cum si politicienii vestici sunt corupti. Da, sunt convins ca sunt mai putin decat prin est dar politica este o curva prefacuta peste tot;nu tine cont de granite.
  Si in ce priveste politicienii sunt convins ca e ma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca