AcasăDanemarcaGazeta Danemarcei (08.10 - 15.10) Episodul 39 Anul 3

Gazeta Danemarcei (08.10 – 15.10) Episodul 39 Anul 3

Acesta este numărul magic, care deschide ușa către finanțarea publică. De 3 ani încoace, „Last week in Denmark” (echipa din spatele ediției „Gazeta Danemarcei”) a furnizat un serviciu public, realizat prin muncă voluntară, destinat persoanelor din Danemarca care provin din alte țări. Motivați de misiunea noastră de a „da putere oamenilor prin informarea lor”, am reușit să livrăm 124 de ediții săptămânale în 5 limbi diferite, trecând peste pragul de 20.000 de abonați.

Pentru a trece la etapa următoare, avem nevoie de angajați în rândul nostru, al voluntarilor, care să poată oferi atenție cu normă întreagă acestui proiect. Pentru angajarea acestora, avem nevoie de fonduri publice, iar pentru acestea trebuie să demonstrăm că proiectul nostru are căutare. De aceea, avem nevoie de 50.000 de abonați până la data de 1 ianuarie 2024.

Din acest motiv, am decis să lansăm prima noastră campanie de recomandare, sponsorizată de firma de IT Bloomtree Technologies. Campania va avea loc între 1 și 29 Octombrie, și se va încheia cu o decernare de premii pe diferite niveluri, cu premiile mari oferite celor mai buni 3 recrutori (bazat pe clasamentul combinat*). Premiile pentru primele 3 locuri, oferite de sponsorul nostru, sunt: Locul 1 – Dell XPS 13 9370; Locul 2 – Microsoft Surface Pro 6; Locul 3 – HP Elite Monitor.

 

/rolastweekdk.substack.com/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura