AcasăPrima paginaGeantă cu explozibili, găsită pe o stradă în Copenhaga

Geantă cu explozibili, găsită pe o stradă în Copenhaga

O geantă cu explozivi a fost găsită, astăzi dimineaţa, pe o stradă din Copenhaga, specialiştii încercând acum să le determine provenienţa.

Geanta a fost descoperită de un trecător în primele ore ale dimineţii. Poliţia a înconjurat strada, situată în districtul Sydhavn, relatează Agerpres. Câinii poliţişti au cercetat zona, pentru a depista eventuale alte materiale periculoase.
Potrivit comisarului-şef adjunct Henrik Jakobsen, există indicii că explozivii sunt de provenienţă militară.

„Specialiştii analizează materialele, iar poliţia încearcă să afle cum au ajuns acestea în mijlocul străzii”, a declarat Jakobsen.

Danemarca a dejucat câteva tentative de atentate după ce cotidianul Jyllands-Posten a publicat, în 2005, caricaturi ale profetului Mahomed, declanşând un val de proteste şi de violenţe în lumea musulmană.

 

http://m.evz.ro/news/1001124

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Garantez ca era Bin Laden,var cu aia din Al Acida de C.I.A,care l-au ajutat pe Brivik sa devina erou national si in curand erou european.A gasit niste danezi beti care vindeau bombe artizanale facute in China si ne folosite la ultimul revelion.Au dat 3 beri Elephant si au luat geanta cu munitie.Dar cum Bin Laden suferea dupa urma gloantelor ucigase si inca nu-si revenise din moarte,nu a fost in stare sa duca geanta pana unde era programata sa faca fissss.Oricum specialistii inca se resimt dupa fisaielile date de presa daneza si jura razbunare.Trecatorul care a descoperit geanta a recunoscut ca era pus sa o descopere si ca dejucarea tentativelor e un sport preferat in Copenhaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca