Geantă cu explozibili, găsită pe o stradă în Copenhaga

2
1161

O geantă cu explozivi a fost găsită, astăzi dimineaţa, pe o stradă din Copenhaga, specialiştii încercând acum să le determine provenienţa.

Geanta a fost descoperită de un trecător în primele ore ale dimineţii. Poliţia a înconjurat strada, situată în districtul Sydhavn, relatează Agerpres. Câinii poliţişti au cercetat zona, pentru a depista eventuale alte materiale periculoase.
Potrivit comisarului-şef adjunct Henrik Jakobsen, există indicii că explozivii sunt de provenienţă militară.

„Specialiştii analizează materialele, iar poliţia încearcă să afle cum au ajuns acestea în mijlocul străzii”, a declarat Jakobsen.

Danemarca a dejucat câteva tentative de atentate după ce cotidianul Jyllands-Posten a publicat, în 2005, caricaturi ale profetului Mahomed, declanşând un val de proteste şi de violenţe în lumea musulmană.

 

http://m.evz.ro/news/1001124

2 COMENTARII

  1. Garantez ca era Bin Laden,var cu aia din Al Acida de C.I.A,care l-au ajutat pe Brivik sa devina erou national si in curand erou european.A gasit niste danezi beti care vindeau bombe artizanale facute in China si ne folosite la ultimul revelion.Au dat 3 beri Elephant si au luat geanta cu munitie.Dar cum Bin Laden suferea dupa urma gloantelor ucigase si inca nu-si revenise din moarte,nu a fost in stare sa duca geanta pana unde era programata sa faca fissss.Oricum specialistii inca se resimt dupa fisaielile date de presa daneza si jura razbunare.Trecatorul care a descoperit geanta a recunoscut ca era pus sa o descopere si ca dejucarea tentativelor e un sport preferat in Copenhaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here