Greu în Danemarca » Oltchim dispută astăzi cel de-al treilea meci din Ligă

1
1134

Interul dreapta Katarina Bulatovici a înscris 10 goluri în meciul cu Hypo Viena.

Oltchim şi Randers s-au întîlnit în Ligă şi acum două sezoane. Atunci vîlcencele au pierdut în deplasare la cinci goluri diferenţă.

Randers a cîştigat campionatul în Danemarca sezonul trecut pentru prima dată în istorie. A reuşit să treacă de Viborg, cunoştinţa mai veche a Oltchimului! Echipa pregătită de Jean Leslie a pierdut însă în vară nu mai puţin de nouă jucătoare, toate handbaliste de lot naţional. Au venit alte jucătoare noi, cele mai importante nume fiind franţuzoaica Siraba Dembele, vicecampioană mondială, Macarena Aguillar, bronz olimpic cu „naţionala” Spaniei, sau suedeza Ulrika Agren.

De altfel, Oltchim şi Randers s-au întîlnit acum doi ani în grupele Ligii Campionilor, împărţindu-şi atunci victoriile. Randers a învins în Danemarca, 27-23, iar Oltchim la Vîlcea, cu 28-22. Din echipele de atunci, la Randers nu mai joacă decît cinci handbaliste: surorile Kristensen, Stine Bonde Aagard, Camilla Dalby şi Chana Masson, portarul Braziliei. Şi Oltchim vine cu un lot complet schimbat.

 

Greu în Danemarca » Oltchim dispută astăzi cel de-al treilea meci

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here