Ha, ha, ha :) Danemarca: Trei sute de jucatori la loto au fost anuntati din greseala ca devenisera miliardari

2
897

Ha, ha, ha 🙂 Unii si-au dat si demisia de la slujbele care le aveau … :))

Trei sute de danezi care au jucat la Loto au crezut ca au devenit miliardari, dupa ce au primit un email din partea loteriei daneze (Danske Spil) in care erau felicitati pentru castiguri, a declarat joi purtatorul de cuvant al loteriei, Thomas Roersig, pentr AFP.

„Trei sute dintre jucatorii nostri care au castigat la loto, la jocul Keno etc. au primit mesaje prin care erau anuntati ca au castigat sume de ordinul miliardelor. Dar nu le-au castigat. [¬] Suntem dezolati. Am fost nevoiti sa le scriem ulterior si sa le spunem suma pe care au castigat-o cu adevarat”, declarat Roersig.

Site-ul de stiri locale Nordjyske.dk a prezentat cazul unui dintre jucatorii la loto, Flemming Dahl, care a fost „miliardar” timp de o ora si jumatate. Dahl a fost anuntat gresit ca a castigat 28.000.000.005 coroane (3.765.041.422 de euro).

„Inima a inceput sa imi bata puternic si m-am apucat sa imi fac planuri cu privire la toate lucrurile pe care le pot face cu banii: sa plec in vacanta cu familia, sa cumpar o casa nou, o masina noua”, a povestit danezul.

Unii au fost dezamagiti, altii suparati, si pot sa-i inteleg, dar cei mai multi au primit vestea bine”, a explicat purtatorul de cuvant al lDanske Spil.

Danemarca: Trei sute de jucatori la loto au fost anuntati din greseala ca devenisera miliardari

2 COMENTARII

 1. D-le Guffy,

  Ati interpretat gresit.

  Ne-a amuzat doar infantilismul, ca sa nu zicem prostia crasa, a unor danezi.

  Cum sa crezi ca ai devenit miliardar peste noapte ?

  Største lottogevinst in Danemarca a fost 38,56 milioane anul trecut.

  PIBul Danemarcei este de cca : $309.87 miliarde

  Am ras de prostie, Acestor indivizi nu li s-a intamplat nici un rau.

  redactia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here