AcasăDiplomaţieImagini ireale din Rusia: mii de oameni au format cozi uriașe pentru...

Imagini ireale din Rusia: mii de oameni au format cozi uriașe pentru a susține candidatura la prezidențiale a unui politician anti-război. Va permite Kremlinul candidatura acestuia? Este Boris Nadejdin, fost consilier al opozantului asasinat Boris Nemțov, un candidat-marionetă? Ce răspund observatorii și experții în spațiul rusesc

Imagini din Rusia pe care nimeni nu le mai credea posibile: cozi uriașe în punctele de strângere a semnăturilor pentru candidatura la alegerile prezidențiale, din luna martie, a unui politician vocal anti războiul din Ucraina, Boris Nadejdin (foto jos).

Va permite Kremlinul candidatura acestuia, se întreabă toată lumea? Și dacă da, este Nadejdin un candidat-marionetă? Greu de răspuns la prima întrebare, având în vedere cerințele complicate de acceptare a candidaturii de către un organism controlat, după toate aparențele de Kremlin.

Nadejdin are, în primul rând, nevoie de un total de 100.000 de semnături pentru a-I fi înregistrată candidatura de către Comisia Electorală Centrală a Rusiei (CEC), însă cel mult 2.500 de semnături pot proveni dintr-o singură regiune.

podul.ro/articol/22698/imagini-ireale-din-rusia-mii-de-oameni-au-format-cozi-uriase-pentru-a-sustine-candidatura-la-prezidentiale-a-unui-politician-anti-razboi-va-permite-kremlinul-candidatura-acestuia-se-intreaba-toata-lumea-este-boris-nadejdin-fost-consilier-al-opozantului-asasinat-boris-nemtov-un-candidat-marioneta-ce-raspund-observatorii-si-expertii-in-spatiul-rusesc

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
eu pe