AcasăPrima paginaInca un caz de munca la negru. Ma numesc Grigore liliana ,...

Inca un caz de munca la negru. Ma numesc Grigore liliana , am lucrat in Danemarca timp de 2 ani in constructii, dar fara acte si angajare

buna seara  .

Ma numesc Grigore liliana , am lucrat in Danemarca timp de 2 ani in constructii,  dar fara acte si angajare , nici macar contract de munca  nu am avut ,sau card galben( sipier) .

Am fost 5 persone dar nici una cu acte in regula. Se poate verifica ca am lucrat  la firma sc dri, fiindca in ebeltoft am lucrat la o vila pt  estate invest la care am avut si un control cu sindicat , cu politie, cu comuna cu tot si am fost prinsi ca lucram acolo , acum eu si colega mea suntem acasa dar mai sunt la munca sotul meu , sotul colegei mele si inca 2 persoane care sunt pe neveu, nu au acte , si  sunt platiti cu 60 de kr pe ora  banii care sunt luati un mana , cand doreste patronu sa faca socotelile.

danezii saub purtat foarte frumos cu nopi  si mereu iau spus patronului Roman sa ne mai adauge la salariu caci el ia 180 de dk pt fiecare ora lucrata de fiecare om. nu va spun ca in anul 2012 nu am luat niciun muncitor salariu timp de 5-6 luni de zile ,,iar cand a fost vorba sa mai luam salariu am luat mai nimic deoarece sa adunat atata chirie plus utilitatile casei tot pe atata timp si am luat salariu mai nimic  .

programul de lucru era si cate 13-14 h pe zi .  as dori sai fac o reclamatie patronului pe care il cheama B. Ion  cu nationalitate Romana  din Bistita  ,.

va rog  astept raspuns unde pot sa fac aceasta reclamatie

grigorelili622@yahoo.com

Comentariu venit aici  ;
http://www.danemarca.dk/?c=6329#17664Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

6 COMENTARII

  1. Interesant ca oamanii vor sa faca reclama dupa situatie, nu cand au fost/lucrat la negru in DK. Vorba romanului … „cand dai mana cu Dracul … la ce sa te astepti?”

  2. Pai cine v-a pus sa munciti fara contract? Daca ati muncit 2 ani de zile fara sa faceti reclamatie nicaieri inseamna ca ati dus-o bine! Nu sunt de acord cu astfel de angajatori, dar si voi aveti o parte din vina ca acceptati situatia.

  3. Pai ce sa ceri de la oamei? Ei vor (sipier) si muncesc asa de 2 ani. Este ceva neclar in text si ma mir ce munca poate face o femeie in constructii.
    Totusi daca cei de la Skat au trecut pe acolo, nu pot sa cred ca ar lasa lucrurile asa. Cred ca si majoritatea asa ar crede. In Danemarca nu poti sa supravietuiesti fara salar mai mult de 2-3 luni de zile dar voi cum ati facut asta timp de 5-6 luni si cica mai erati si platiti cu 60 kr pe ora. Este o vorba : Cine-i prost sa moara !!! Asteptam si un raspuns din partea cealalta, oricine poate scrie ceva undeva fara sa aiba acoperire.

  4. Oare chiar asa så fie??? Må indoiesc, si dacå nu primeati bani atunci de ce ati råmas 2 ani? Oare cum poti supravietui aici 5-6 luni de zile fårå salariu, as face si eu asa si as pune banii la saltea. Dacå sotul tåu incå mai e la muncå si nu este plåtit atunci de ce nu a plecat si el?? Sau oare ce nu am inteles eu 🙂 :-)!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura