AcasăStiriînca un român are succes în Danemarca. Si-a deschis un restaurant italienesc...

înca un român are succes în Danemarca. Si-a deschis un restaurant italienesc la Viborg. Musai sa treceti sa încercati o ciorba de perisoare !

Restaurantul Italia Viborg este printre cele mai vechi restaurante cu specific italian din Danemarca.


Deschis in februarie 1981 cu viziunea de a aduce si crea preparate din traditia culinara italiana cei 3 italieni (Salvatore,Sebastiano,Francesco) si-au dus la bun sfarsit scopul,de aceea au lasat loc noii generatii.

Noul management aduce viziuni noi cu o echipa de top ( pizzaiolo, bucatar,sef bucatar din Italia), scopul acestora fiind propulsarea Restaurantul Italia Viborg in top 3 restaurante locale in 2014 si dupa. Stiati ca prima adevarata pizzerie a fost deschisa in Napoli in 1830 ?

Locul a fost numit ‘’Port Alba’’ si cuptorul pentru pizza a fost construit din blocurile de lava ce se gaseau in apropierea Muntelui Vezuviu. Acest preparat este unul dintre traditiile din spatele artei culinare italiana.

Pe langa traditionalul bufet cald si rece,unde veti gasi pizza,paste,salate si preparatele din carne de pui,porc,vita si peste 40 de feluri de mancare,zilnic,

Restaurantul Italia Viborg recomanda zilnic ‘’Supa Zilei’’ unde de multe ori poate fi o ciorbita de vacuta, perisoare, curcan etc.

si lunar,un meniu special ce satisface si cele mai rafinate gusturi,bineinteles folosind materia prima de cea mai buna calitate.

Noi urmarim traditia,si o adaptam la standardele noastre inalte,de aceea sunt mandru sa va urez un calduros

‘’ Bun Venit ‘’ la Restaurantul Italia Viborg !

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca