AcasăCopenhagaINTERVIU Balerina Marina Minoiu, la 27 de ani: „Am părăsit România şi...

INTERVIU Balerina Marina Minoiu, la 27 de ani: „Am părăsit România şi am luat-o de la zero în Danemarca“

ANIVERSARE Balerina Marina Minoiu, care împlineşte, astăzi, 27 de ani, a ales să plece din ţară şi danseze la Teatrul Regal din Copenhaga, după scandalul de la Opera Naţională Bucureşti de anul trecut. Balerina spune că s-a simţit ca „Alice în Ţara Minunilor“, când a ajuns în Danemarca.

Balerina Marina Minoiu, una dintre stelele de la Opera Naţională Bucureşti (ONB), în perioada conducerii Corpului de Balet de către coregraful Johan Kobborg (2014-2016), împlineşte 27 de ani pe 7 august. Artista a strălucit ca prim-balerină în „Manon“, „DSCH. The Dream“, „Marguerite and Armand“, spectacole extraordinare de la ONB din perioada Kobborg. A fost una dintre principalele voci critice, pe vremea directoratelor lui Tiberiu Soare şi Vlad Conta, în scandalul de la Operă – în care l-a susţinut fără rezerve pe Johann Koborg –, iar după încheierea stagiunii, anul trecut, şi-a făcut bagajele pentru a deveni balerină a Teatrului Regal din Copenhaga. „Da, am luat-o de la zero şi nu mi-a fost uşor“, mărturiseşte Marina Minoiu, într-un interviu pentru „Adevărul“.
Cum ai obţinut contractul la Copenhaga? Teatrul Regal din Copenhaga a fost primul la care am aplicat, anul trecut, după scandal. Au fost şi primii care mi-au răspuns. La Copenhaga, m-am refugiat, eram foarte obosită.

Citeste mai mult: adev.ro/ouaiu9

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca