Islamiștii au decretat „zona SHARIA” în capitala Danemarcei

0
1174

Proprietarii de baruri din suburbiile capitalei daneze, Copenhaga, au sesizat autoritatile centrale in legatura cu punerea in pericol a afacerilor lor de catre activisti islamisti. Totodata, acestia au cerut ca locuitorii din aceste zone sa fie aparati de actiunile islamistilor.

Acestia incearca sa impuna in regiune regulile legii islamice, Sharia, insistand pentru interzicerea consumului de alcool in localuri. De cateva luni incoace, proprietarii de localuri din suburbia Norrebro incearca sa convinga politia sa ia masuri impotriva unor grupuri de migranti islamisti care intra in baruri si ameninta in plina zi, noteaza The Local.

De cativa ani incoace, o grupare islamica incearca sa impuna regulile Sharia in anumite zone. Acestia au creat chiar patrule de voluntari in cartiere, care merg la toti cei care beau, pariaza sau fac orice care este impotriva legii islamice.

denmark-muslims-1-610x300

„De curand, cativa tineri au venit in bar si au strigat la toti consumatorii sa plece. Acestia au injurat, strigand ca Norrebro este o zona a Sharia, unde nu se bea alcool”, spune Heidi Dyrnesli de la un bar local.

Grupurile arunca cu petarde si cu pietre in geamurile barurilor, atacand si direct localurile. Politia asista neajutorata la actiunile acestora. O alta proprietara de bar, Birgitte Fischer, a spus ca migrantii i-au cerut 9200 de dolari ca taxa de protectie.

Citiți articolul integral pe aktual24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here