Jobul verii 2013: la căpşuni, în Danemarca! Înscrierile, până în februarie

3
1347

O fermă ecologică din Danemarca propune românilor muncitori un job la cules de căpşuni, cu plată la kilogram de fructe recoltate.

În primul rând, aplicantul trebuie să aibă cel puţin 18 ani şi să se aştepte la muncă fizică grea. „Sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor. Lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului”, anunţă angajatorul Duborg Jordbaer, care arată că sunt acceptate şi cuplurile. De asemenea, angajatul trebuie să cunoască limba engleză, cel puţin la nivel mediu.

Plata se face în funcţie de cantitatea recoltată. Un muncitor va primi un euro pentru un kilogram cules.

Cazarea se va face în camere, taxa pentru o persoană fiind de 8 euro pe zi. Se asigură spaţii pentru prepararea mâncării, internet wireless, duşuri, TV, maşini de spălat.

Durata contractului este de cca 6-7 săptămâni. Se lucrează şase zile pe săptămână, în medie 25-30 de ore pe săptămână.

mai mult la :Jobul verii 2013: la căpşuni, în Danemarca! Înscrierile, până în

3 COMENTARII

  1. Christian … Hai sa nu mai exageram/generalizam, ca nu fiecare firma/proprietar e la fel. Si pana la urma, nu ar veni oamenii din RO aici daca aceleasi oportunitati (de sclavie, cum spui tu) ar fii existat si acolo.

    Cand o doamna nou sosita din RO (fica ei care studia, ia gasit un job la curatenia), a fost intrebata daca/cand se va intoarce inapoi in tara … raspunsul ei a fost STANDARD … la ce sa ma duc !?!

    Nui de mirare ca putini se intor in acel haos de tara …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here