Lady Gaga s-a plimbat desculţă prin Copenhaga GALERIE FOTO

2
870

Lady Gaga le-a oferit fanilor din Copenhaga un spectacol inedit. Ea s-a plimbat desculţă cu bicicleta pe străzile oraşului şi a băut bere la o terasă din apropierea hotelului.


Lady Gaga a ajuns la Copenhaga pentru un concert, dar a profitat de timpul liber pentru a vizita câteva atracţii turistice din oraş. În timpul plimbării prin capitala Danemarcei, Gaga s-a oprit de mai multe ori ca să pozeze cu admiratorii, iar apoi a intrat într-un magazin de unde a cumpărat 21 de pungi pline cu haine şi accesorii.

După ce s-a întors la hotel, cîntăreaţa şi-a schimbat ţinuta şi a apărut din nou în mijlocul fanilor. Ea s-a dus într-un bar, unde a băut bere împreună cu localnicii. Lady Gaga se află în Danemarca pentru un concert din cadrul turneului Born this Way Ball, în cadrul căruia a susţinut un spectacol şi la Bucureşti.

 

2 COMENTARII

  1. spunea cineva ca traim IN TIMES OF SMART PHONES AND STUPID PEOPLE, si nu l-am crezut, acum dupa ce am vazut-o pe penibila asta, am inteles.
    Este interesant cum o proasta poate sa impersioneze oamenii… (probabil sunt pe acelasi nivel….)

  2. Totul e doar de imagine, trebuie sa faca lucruri cat mai ciudate( chiar si penibile) ca lumea sa zica WOW…ce tare sau WOW… ce proasta, asta e strategia ei. Eu cred ca e o nefericita,chiar daca aparent poate avea orice, in lumea ei e greu sa stii cine ti-e aproape cu adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here