AcasăPrima paginaLady Gaga s-a plimbat desculţă prin Copenhaga GALERIE FOTO

Lady Gaga s-a plimbat desculţă prin Copenhaga GALERIE FOTO

Lady Gaga le-a oferit fanilor din Copenhaga un spectacol inedit. Ea s-a plimbat desculţă cu bicicleta pe străzile oraşului şi a băut bere la o terasă din apropierea hotelului.


Lady Gaga a ajuns la Copenhaga pentru un concert, dar a profitat de timpul liber pentru a vizita câteva atracţii turistice din oraş. În timpul plimbării prin capitala Danemarcei, Gaga s-a oprit de mai multe ori ca să pozeze cu admiratorii, iar apoi a intrat într-un magazin de unde a cumpărat 21 de pungi pline cu haine şi accesorii.

După ce s-a întors la hotel, cîntăreaţa şi-a schimbat ţinuta şi a apărut din nou în mijlocul fanilor. Ea s-a dus într-un bar, unde a băut bere împreună cu localnicii. Lady Gaga se află în Danemarca pentru un concert din cadrul turneului Born this Way Ball, în cadrul căruia a susţinut un spectacol şi la Bucureşti.

 

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. spunea cineva ca traim IN TIMES OF SMART PHONES AND STUPID PEOPLE, si nu l-am crezut, acum dupa ce am vazut-o pe penibila asta, am inteles.
    Este interesant cum o proasta poate sa impersioneze oamenii… (probabil sunt pe acelasi nivel….)

  2. Totul e doar de imagine, trebuie sa faca lucruri cat mai ciudate( chiar si penibile) ca lumea sa zica WOW…ce tare sau WOW… ce proasta, asta e strategia ei. Eu cred ca e o nefericita,chiar daca aparent poate avea orice, in lumea ei e greu sa stii cine ti-e aproape cu adevarat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca