AcasăPrima paginaLocuri de muncă în Norvegia şi Danemarca, prin reţeaua Eures. Ce meserii...

Locuri de muncă în Norvegia şi Danemarca, prin reţeaua Eures. Ce meserii se caută

În Danemarca, sunt căutaţi doi medici psihiatri în Regiunea Southern Denmark, una dintre cele cinci regiuni care gestionează sistemul danez de sănătate.


Regiunea are patru spitale generale şi unul de psihiatrie. Medicii pot fi angajaţi fie ca medici specialişti, fie în calitate de medici consultanţi, în funcţie de calificările aplicanţilor. Practic, se caută medici psihiatri cu experienţă vastă în domeniu, competenţe în metodele de tratament psihologice, biologice şi social-psihiatrice. Se cer excelente abilităţi de cooperare, experienţa în îndrumare şi profesorat, experienţa şi interes pentru cercetarea în domeniu şi dezvoltarea calităţii constituind avantaje. Cei interesaţi trebuie să ştie engelza sau germana foarte bine.

Angajatorul precizează salarizarea se va face conform contractului colectiv în domeniu. „Salariul de bază pentru un medic specialist este în jur de 82.833 euro anual, plus suplimente, iar pentru un medic consultant este de aproximativ 93.577 euro brut anual, plus suplimente”, menţionează angajatorul.

Cei interesaţi trebuie să mai ştie că vor beneficia de cursuri gratuite de limba daneză în prima parte a contractului de muncă, urmând ca salariul să fie plătit în acea perioadă. De asemenea, se oferă asistenţă la găsirea unei locuinţe, la îndeplinirea formalităţilor, la găsirea unui loc de muncă pentru partenerul de viaţă sau a unei şcoli pentru copii. Totdată, se va asigura mentorat profesional şi social.

Un post de şofer camion este disponibil în Suedia. Cei interesaţi trebuie să aibă carnet de conducere categoriile C şi E şi să vorbească limba engleză.

Contractul oferit este pe perioadă nedeterminată, iar salariul este cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro brut / lună.

Cele mai multe posturi vacante, pentru care pot aplica şi românii, sunt înregistrate în Norvegia.

Astfel, un angajator din Oslo caută 13 ingineri electric/automatizări/cibernetică care să asigure proiectare în departamentul pentru furnizarea sistemelor de control marin şi în industria petrolului şi gazelor naturale.

„Principalele produse sunt: IAS (sistem integrat de automatizare), PMS (managementul sistemelor de putere), sisteme comune de nave, securitate şi robusteţe şi reglementări în sistemul de automatizare”, precizează angajatorul.

Pentru ocuparea acestor posturi se cer studii superioare (master sau licenţă) în electronica de putere, echipamente electrice rotative, acţionări controlate de motoare de frecvenţă, automatizări, cibernetică, bune abilităţi de programare software, cunoştinţe şi experienţă în sisteme de control HMI/PLC/DCS/PC şi PLC hadware/design de interfaţă grafică pentru utilizator (GUI), sisteme de automatizare a navei (IAS, AMS), managementul sistemelor de putere( PMS), putere de distribuţie.

Experienţa off-shore şi/sau industria navală şi realizări de proiecte constituie avantaj, fiind de preferat personalul cu experienţă în şantierele de la Tulcea, Brăila, Mangalia sau Constanţa.

Tot în Norvegia, este disponibil un post de senior inginer mecanic în construcţii navale care deservesc industria de petrol şi gaze naturale, macarale şi echipamente de ridicat.

Persoana angajată ar urma să asigure proiectare mecanică la nivel ridicat, proiectarea structurilor din oţel, pregătirea documentaţiei pentru producţie. Cerinţele pentru acest loc de muncă sunt: studii superioare mecanice, experienţă cel puţin şapte ani în proiectare mecanică, cunoştinţe şi competenţe în instrumente de proiectare, abilitate de a găsi soluţii tehnice şi practice bune cu privire la probleme complexe ce intervin, capacitate de a lucra independent şi în echipa de proiect, capacitate de a lucra într-o manieră ordonată, sistematică şi în termenele convenite, structurat, creativ şi orientat spre soluţii noi. O altă condiţie este cunoaştere limbii engleze la nivel avansat. Salariul oferit este între 41.000 şi 82.000 euro brut/an.

În aceeaşi ţară se caută un senior inginer care să aibă studii superioare în domeniul electric, cel puţin şapte ani experienţă în domeniul proiectării electrice, cunoştinţe ACAD, experienţă în software electric seria E3-avantaj, capacitate de a lucra independent şi în echipă de proiect, lucru ordonat, sistematic în termenele convenite, creativ, structurat şi orientat spre soluţii noi. Candidaţii trebuie să vorbească fluent limba engleză, iar salariul oferit variază între 41.000 şi 82.000 euro brut/an.

Locuri de muncă în Norvegia, Spania şi Danemarca, prin reţeaua

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua ! Sunt medic psihiatru si m-ar interesa sa lucrez la dumneavoastra .Lucrez ca medic specialist de 12 ani , am experienta cu toata gama de tulburari psihiatrice , fac si psihiatrie de legatura si am finalizat pregatirea in psihoterapie cognitiv -comportamentala .Va multumesc , astept date suplimentare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca