AcasăStiriLocuri de muncă pentru culegători de mazăre în Danemarca

Locuri de muncă pentru culegători de mazăre în Danemarca

Vrâncenii care doresc să lucreze ca și culegători de mazăre în Danemarca pot trimite CV-uri model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Potrivit comunicatului de presă trimis redacției noastre de conducerea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, oferta este de 50 de locuri, iar preselecția persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email, de angajator. „Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face în timp util de Compartimentul EURES din cadrul AJOFM Olt. Selecția va avea loc în prima decadă a lunii aprilie 2014, la Slatina. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu”, se subliniază în comunicat.
    Culegătorii vor lucra în Danemarca între 10 iunie – 1 septembrie „Se va munci într-o comunitate internațională, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare. Lucrătorii au ocazia de a-și dezvolta alte abilități: pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi șoferi de autobuz/tractor, tâmplari, zidari, supervizori, etc. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și încrederea reciprocă între lucrători”, se mai precizează în comunicat.
    Candidații trebuie să știe limba engleză la nivel mediu. Alte condiții impuse de angajatori se referă la vârstă, care trebuie să fie peste 18 ani iar persoanele respective trebuie să fie gata să presteze muncă fizică grea, indiferent de climă, avantaj constituindu-l experiența în munca agricolă. Lucrătorii trebuie să fie motivați și flexibili în privința programului, să manifeste toleranță și respect pentru colegii din echipă, onestitate și responsabilitate în toate situațiile. Angajatorii mai cer lucrătorilor să aibă o atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităților, precum și contribuție pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informații despre muncă se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk. „Plata muncii este în funcție de cantitate și în acest sens lucrătorii trebuie să fie motivați. În Portugalia, salariul minim lunar este de 507 euro, plus bani de concediu și bonusuri de masă, corespunzătoare pentru 172 de ore şi 1950 kg pe lună, ca nivel minim de performanță. În Danemarca salariul este în jur de 0,6 euro net/kg, plus 12,5% bani de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislației daneze”, se detaliază în comunicatul de presă.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca