AcasăStiriLocuri de muncã prin intermediul Retelei EURES, în Danemarca

Locuri de muncã prin intermediul Retelei EURES, în Danemarca

Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Vaslui, prin reteaua EURES, pune la dispozitia persoanelor aflate în cãutarea unui loc de muncã in strãinãtate 24 de locuri de muncã în Danemarca, dupa cum urmeazã:

• administrator de sistem IT/inginer de retea – 12 posturi: Firma LEEDRS este o firmã IT cu o crestere rapidã, care satisface necesitãtile unei clientele internationale. Pentru a sustine aceastã dezvoltare rapidã se cautã 12 specialisti pentru suport tehnic IT dedicat. Se cer minimum 4 – 5 ani de experientã în retea IT si operatii.

Ideal ar fi sã fi lucrat anterior cu clientii, pe probleme de inginerie tehnicã. Aplicantul trebuie sã detinã CCNA sau alt certificatm fapt ce constituie un avantaj. De asemenea, sunt cerute abilitãti excelente de comunicare cu clientii, motivatie pentru sustinerea echipei pentru atingerea obiectivelor.

Din punct de vedere tehnic, se lucreazã cu TCP/IP, Security, LAN, WAN – dispozitive si tehnologii: VLAN routere, VTP, Spanning Tree, BGP, MPLS, ISDN, VPN, SSL, HSRP, Cisco, HP ProCurve, Nokia, Checkpoint firewall, Alcatel, 3Com, Blade, FWSM, Nortel VPN concentrators, Juniper, CISCO ASA, Wireless, F5 Big IP, CISCO LB, ACE, CSS, Foundry, Zeus, CSM, accelerator WAN, IDS/IPS.

Limbile strãine – Engleza si româna fluent. Aplicatia se face on line, pe website-ul firmei: www.leedrs.dk, sectiunea Careers.

mai mult la :

Locuri de muncã prin intermediul Retelei EURES, în .

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
<