Locuri de muncã prin intermediul Retelei EURES, în Danemarca

0
1024

Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Vaslui, prin reteaua EURES, pune la dispozitia persoanelor aflate în cãutarea unui loc de muncã in strãinãtate 24 de locuri de muncã în Danemarca, dupa cum urmeazã:

• administrator de sistem IT/inginer de retea – 12 posturi: Firma LEEDRS este o firmã IT cu o crestere rapidã, care satisface necesitãtile unei clientele internationale. Pentru a sustine aceastã dezvoltare rapidã se cautã 12 specialisti pentru suport tehnic IT dedicat. Se cer minimum 4 – 5 ani de experientã în retea IT si operatii.

Ideal ar fi sã fi lucrat anterior cu clientii, pe probleme de inginerie tehnicã. Aplicantul trebuie sã detinã CCNA sau alt certificatm fapt ce constituie un avantaj. De asemenea, sunt cerute abilitãti excelente de comunicare cu clientii, motivatie pentru sustinerea echipei pentru atingerea obiectivelor.

Din punct de vedere tehnic, se lucreazã cu TCP/IP, Security, LAN, WAN – dispozitive si tehnologii: VLAN routere, VTP, Spanning Tree, BGP, MPLS, ISDN, VPN, SSL, HSRP, Cisco, HP ProCurve, Nokia, Checkpoint firewall, Alcatel, 3Com, Blade, FWSM, Nortel VPN concentrators, Juniper, CISCO ASA, Wireless, F5 Big IP, CISCO LB, ACE, CSS, Foundry, Zeus, CSM, accelerator WAN, IDS/IPS.

Limbile strãine – Engleza si româna fluent. Aplicatia se face on line, pe website-ul firmei: www.leedrs.dk, sectiunea Careers.

mai mult la :

Locuri de muncã prin intermediul Retelei EURES, în .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here