AcasăPrima paginaLocuri de muncă vacante pentru români în Danemarca

Locuri de muncă vacante pentru români în Danemarca

Danezii caută români specializaţi în horticultură şi cu permis de conducere a tractorului

Românii care vor să lucreze ca stagiari în ferme de cultivare a fructelor de pădure şi a legumelor sau în sere şi în livezi pot aplica, până la data de 1 decembrie, pentru a obţine unul dintre cele 25 de posturi disponibile în acest domeniu în Danemarca, prin reţeaua EURES.

Printre sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit persoanele selectate de către angajatorul danez se numără plantarea căpşunilor, a zmeurei şi a prazului în solarii, plantarea şi ambalarea plantelor şi a florilor sau aplicarea pesticidelor.

Pontenţialii angajaţi trebuie să aibă, conform anunţului, o vârstă cuprinsă între 18 şi 34 de ani, trebuie să deţină un carnet de conducere şi, eventual, experienţă în condusul unui tractor. Aceştia trebuie să se afle fie în ultimul an de studiu la un liceu agricol sau la o facultate de agricultură şi horticultură, fie să fi absolvit astfel de instituţii de învăţământ.

FOTO: Publimedia/Shutterstock

Românii care vor obţine cele 25 de locuri de muncă în Danemarca vor câştiga, până la finalul lunii februarie a anului viitor, un salariu brut lunar de circa 1.380 de euro, după şase luni acesta urmând să crească până la 1.600 de euro.

În cazul în care lucrătorul are studiile finalizate în anul 2011 sau în anul 2012 şi are vârsta de 25 de ani, salariul brut lunar oferit de către angajator va fi de circa 1.850 de euro. Din aceste câştiguri se vor reţine contribuţiile sociale şi impozitul pe venit.

Unii angajatori danezi vor oferi, contracost, candidaţilor selectaţi cazare în apropierea fermelor în cadrul cărora aceştia vor lucra, în timp ce alţii îi vor ajuta să îşi găsească un spaţiu în care să locuiască. Chiria lunară, pentru o persoană, poate varia între 200 şi 300 de euro.

Românii vor putea semna un contract de muncă pe o perioadă de şase până la 18 luni şi vor lucra, săptămânal, 37 de ore. Orele suplimentare vor fi plătite conform contractului de muncă semnat.

Persoanele interesate de obţinerea unui astfel de loc de muncă trebuie să trimită un CV în format Europass, redactat în engleză, cu fotografie, dar şi diploma de bacalaureat şi foaia matricolă prin e-mail pe adresa jue@workindenmark.dk.

….

Locuri de muncă vacante pentru români în Danemarca – Gandul.info

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Sunt cetatean roman si ma aflu Danemarca si imi caut un loc de munca urgent. Va rog daca ma puteti ajuta,sunt disponibil orinde. Nr meu de telefon: 0040740880156.Multumesc.

  2. pai mai viorele, daca ai venit in Danemarca fara sa ai un loc de munca, la ce ai mai venit? aaaaaaa, pentru ca esti roman, iar religia ta e sa furi si sa dai in cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca