AcasăHome„Make the Miracle come true!”, au strigat fanii echipei României la Copenhaga

„Make the Miracle come true!”, au strigat fanii echipei României la Copenhaga

Cu doar câteva ore înaintea de a urca pe scenă, pentru a cânta în cea de-a doua semifinală Eurovision 2014, Paula şi Ovi au povestit pentru EVZ cum e în Danemarca şi ce şanse sunt să obţinem un loc bun în finală.

„Acum sunt ok”, a povestit Paula, care după petrecerea organizată de Primăria din Copenhaga intrase în repaus vocal. „Mi-a fost foarte greu să stau pe covorul roșu în rochiţă, la 8 grade. Partitura vocală a piesei este foarte grea şi știam că frigul nu e deloc ceea ce aveam nevoie, însă dress code- ul a fost foarte clar, nu puteam să vin în palton”, a adăugat cântăreaţa. Artista îşi „optimizează” vocea cu ajutorul „exercițiilor vocale pe care le fac la telefon, întotdeauna înainte de spectacole, cu doamna Gabriela Duțescu, terapeut vocal. Ea îmi pune vocea acolo unde trebuie, pentru a fi în formă pe scenă”.

Despre cea mai simpatică urare care i s-a făcut de către fani, Paula spune că este „Make the Miracle come true!”. Partenerul ei de scenă, Ovi, este optimist în ceea ce priveşte şansele noastre de a fi printre primii în top. „Nu există un favorit clar, iar noi avem toate şansele să fim printre câştigători, dacă tot ce ne-am propus ne va ieşi. Faptul că în acest an sunt multe balade în concurs, ar trebui să fie în avantajul

 

„Make the Miracle come true!”, au strigat fanii echipei României la Copenhaga


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Multa bafta Paulei si lui Ovi! Daca credeti in miracole, ele se vor implini! Va pup dulce de tot! Romani dragi din Danemarca, trimiteti sms cu 15 la 1212 in seara asta!
    LIFE IS A MIRACLE! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Comentarii

Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura