AcasăCopenhagaMandat european de arestare pentru „Regina fripturilor” din Germania, suspectată că a...

Mandat european de arestare pentru „Regina fripturilor” din Germania, suspectată că a comandat răpirea copiilor de la fostul ei soț, din Danemarca: „Foști agenți Mossad implicați”

Poliția daneză investighează răpirea și a emis un mandat european de arestare pe numele Christinei Block, 48 de ani, supranumită „Regina fripturilor” din Germania. Ea este suspectată că a comandat răpirea copiilor de la fostul soț, din Danemarca, în noaptea de Anul Nou, relatează Bild. Mandatul nu este aplicat în Germania, în răpire ar fi implicați foști agenți Mossad.

„Am reușit să ne convingem că micuții sunt cu doamna Block și sunt bine din punct de vedere fizic”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Hamburg, Sandra Levgrün. Polițiștii și Parchetul din orașul hanseat încearcă să clarifice cele întâmplate, după ce poliția daneză a emis un mandat de arestare pe numele Christinei Block, moștenitoarea Block House, un lanț german de restaurante.

Citeşte întreaga ştire: Mandat european de arestare pentru „Regina fripturilor” din Germania, suspectată că a comandat răpirea copiilor de la fostul ei soț, din Danemarca: „Foști agenți Mossad implicați”

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca