AcasăStiriMULTUMIRI SI CLARIFICARI PRIVIND INMORMANTAREA ROMANULUI INOCENTIU TONEA DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA-N PACE!

MULTUMIRI SI CLARIFICARI PRIVIND INMORMANTAREA ROMANULUI INOCENTIU TONEA DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA-N PACE!

Data fiind situatia si fiind persoana din Danemarca care a trebuit sa preia ,,cazul¨´datorita faptului ca nepotul familiei nu putea intocmi documentele necesare inmormantarii, motivul invocat de catre institutiile daneze fiind CLAR SI PRECIS: CITEZ:NUMAI CINEVA CARE LOCUIESTE AICI POATE INTOCMI SI REZOLVA CELE NECESARE INHUMARII DECEDATULUI INOCENITU TONEA!!!…..asadar doresc sa va informez cum am mai facut-o si pe alte grupuri din Dk ,urmatoarele:
1). Locul de veci (pt.20 ani) a costat 13.000kr (daca ar fii fost membru al bisericii daneze ar fii costat 8000kr) suma la care s-au mai adaugat inca 2000.kr ,reprezentand serviciile aduse de gropari si punerea la dispozitiei a capelei .
Deci per total 15.000kr-LOCUL DE VECI(GROAPA)+GROPARII SI CAPELA
DE MENTIONAT FAPTUL CA PAROHIA ROMANA ORTODOXA DIN ROSKILDE A CAREI PREOT Mihai Hornicar PRIN INITIATIVA PROPRIE A REUSIT SA STRANGA SI DONAT,PRIN BUNAVOINTA UNOR ROMANI, SUMA DE 5000 KR ,SUMA ADAUGATA LA CEI 10.000 KR SUPORTATI DE CATRE FAMILIA DEFUNCTULUI.

–DREPT PENTRU CARE DORESC ATAT EU CAT SI FAMILIA DEFUNCTULUI SA MULTUMIM DIN INIMA CELOR CE AU AJUTAT IN ACEST MOMENT FAMILIA.

2).INMORMANTAREA propriu zisa constand in serviciile funerare(cei ce s-au ocupat de ridicarea trupului de la morga,asezarea si imbracarea decedatului,sicriul,coroana,si prefectarea documentatiei privind ajutorul de inmormantare si alte autorizatii necesare inhumarii ) s-a facut pe CREDIT,urmand in urma deciziei celor de la kommune sa aflam daca si cat pot oferi!
TOATE ACESTEA AJUNGAND PANA IN ACEST MOMENT LA COSTUL DE CA.13.000KR SUMA CARE DUPA CUM AM SCRIS ANTERIOR VA FII SUPORTATA DE KOMMUNE SAU FAMILIE.

3). CRUCEA––MULTUMIM DIN INIMA IULIANEI SI MIRCEA BARCUIAS

4).FIRMEI COMATI PSG desemenea le multumim pentru efectuarea transportarii gratuita a unor bagaje

5).Viorel Iancu si fratele dumnealui fara de care nu as fii facut fata situatiei intrucat o singura masina si un singur sofer nu erau deajuns.

Multumiri tuturor si Dumnezeu sa va Binecuvanteze!!

Roxana Vasile

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca
ninadk pe