AcasăDanemarcaMusulmanii din Danemarca vor sa-l inmormanteze pe ucigasul preotului francez

Musulmanii din Danemarca vor sa-l inmormanteze pe ucigasul preotului francez

Un grup de musulmani din Danemarca a anuntat miercuri ca este gata sa-l ingroape pe Adel Kermiche, unul dintre cei doi asasini ai preotului francez ucis pe 26 iulie, in timp ce musulmanii din Franta refuza funerariile pe motiv ca a „murdarit Islamul”, scrie AFP.

Propunerea a venit din partea presedintelui Fondului islamic danez, Ahmad Said Kasem, care a organizat si inmormantarea danezului jihadist de origine palestiniana, Omar El-Hussein, autor a doua atacuri la Copenhaga, in februarie 2015.

Desi condamna asasinarea preotului Jacques Hamel, Ahmad a declarat ca este inadmisibil din partea musulmanilor de a refuza ritualurile funerare .

 

„Este dreptul fiecarui om sa fie ingropat. Daca primim o cerere din partea familiei il vom ingropa. Daca doresc transportarea lui Adel Kermiche in Danemarca, il putem ingropa aici, in cimitirul musulman din Brondby, sustine Ahmad Said Kasem.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21201885-musulmanii-din-danemarca-vor-inmormanteze-ucigasul-preotului-francez.htm?nomobile=

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca