Naomi se pregătește intens pentru marea finală din Danemarca: «Nu sunt nebună să port mustaţă la Eurovision!»

0
765

Naomi mai are de trecut două hopuri până la marele concurs Eurovision, programat pe data de 10 mai, la Copenhaga (Danemarca): semifinala şi finala naţională. Dar nu se teme de nimic, nici chiar de nemilosul juriu, ba, surpriză, chiar se bucură de susţinerea mai multor solişti de calibru, care-i apreciază timbrul vocal. S-a săturat ca lumea s-o privească doar ca pe o ciudăţenie a naturii, aşa că nu mai vrea circ. Iar zvonul că va purta mustaţă la importanta competiţie este catalogat de transsexual drept o glumă proastă.

Austria trimite la Copenhaga o femeie… cu barbă

Transsexualul continuă tratamentele hormonale, începute cu aproape 10 ani în urmă, dar face totul sub o strictă supraveghere medicală: “Iau câteva pastile zilnic şi, săptămânal, trebuie să fac o injecţie. Nu-mi fac singură, merg la doctor, pentru că mi-e frică. Dar, vreau să fiu cât mai feminină la Eurovision, aşa că nu am renunţat la ele”, ne-a mai dezvăluit Naomi.

Austria trimite la Copenhaga o femeie… cu barbă

Transsexualul Conchita Wurst (foto) a câştigat preselecţia organizată în Austria pentru participarea la Eurovision Copenhaga.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/naomi-marea-finala-danemarca-eurovision-482652.html#ixzz2tqCsQgfb

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here