AcasăPrima paginaNu exista caine fara stapîn în Copenhaga. Daca ar fi, autoritatile au...

Nu exista caine fara stapîn în Copenhaga. Daca ar fi, autoritatile au ordin sa-i ia de pe strazi si sa-i „adoarmă”

Oprescule, n-ai învatat nimic cand ai fost în vizita în Copenhaga, acum patru luni ? Mai bine bagai banii in eutanasierea cainilor decît sa te plimbi degeaba prin Scandinavia !


Ce credeti ca ar fi facut, Frank Jensen, primarul capitalei daneze, daca un copil ar fi fost sfîsiat de caini maidanezi în Copenhaga?

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. danezii se trag din vikingi care erau jefuitori si cuceritori iar romanii se trag din ….. ciobani si au fost si inca sunt iobagi….! nu exista nici o comparatie cu parere de rau! ciobanul are o gandire limitata!

  2. In Romania daca se incearca eutanasierea cainilor sar „iubitorii de animale” ca arsi. Nu o sa se reuseasca niciodata sa se scape de maidanezi tocmai din cauza asta. Si a babelor care hranesc cainii din fata blocului.

  3. Nu au caini fara stapan pe strazi si pentru ca au o organizatie de protectie a animalelor fara stapan din 1898! Romania nici nu terminase sa se uneasca pe vremea aia.
    Nu au caini fara stapan pentru ca orgnizatia lor e permanent sprijinita de comunitate atat financiar – anul trecut au primit cele mai mai mari donatii dintre organizatiile din Danemarca (mai mult decat Crucea Rosie de exemplu)- dar si uman. La adapostul din Rødover cand isi deschid potile pentru noi voluntari vin cate 100 care vor sa fie voluntari iar ei au acolo vreo 140 de animale.
    Oare la un adapost de animale fara stapan din Bucuresti ar veni intr-o zi 100 de oameni sa se ofere voluntari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca