AcasăPrima paginaO mare ţeapă cu locuri de muncă în Danemarca, reclamată de zeci...

O mare ţeapă cu locuri de muncă în Danemarca, reclamată de zeci de oameni la poliţie

O afacere dubioasă, care pare a fi o nouă mare ţeapă cu locuri de muncă în străinătate, a golit buzunarele şi aşa subţiri a zeci de suceveni aflaţi în căutarea disperată a unui serviciu. Zeci de oameni, poate chiar peste o sută, au achitat sume cuprinse între 300 şi 500 de euro în contul unui avans pentru un loc de muncă în Germania, Danemarca sau Olanda, prin intermediul firmei Work Jobs SRL Suceava.

Un  bărbat, Viorel Trifina, care, conform contractului, urma să plece în Danemarca, să lucreze la o fermă de creştere a animalelor, era la fel de revoltat. ( in videoclip la minutul 1.25)

„Am dat banii la firmă, iar azi (n.r. sâmbătă) trebuia să vină un danez să ne ia în primire şi să plecăm. Nu a venit nimeni, şi-au bătut joc de noi”, şi-a spus nemulţumirea bărbatul. 

 

„Am fost ţepuiţi pe faţă”

„Am fost ţepuiţi pe faţă”, repetau oamenii aflaţi în faţa Poliţiei municipiului Suceava, revoltaţi, dar şi oarecum resemnaţi.

Printre cei care au semnat contracte cu firma suceveană se găsesc şi oameni veniţi de la sute de kilometri distanţă.

Este cazul lui Gheorghe Stoica, din Vâlcea, care spune că a cheltuit sute de lei numai pe drumul până la Suceava, făcut deja de mai multe ori.

RELATED ARTICLES

3 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca e vorba de Suceava ma mir ca nu le.a promis locuri de munca in Angola si oamenii sa sara cu banii…….credeam ca tzeapa cu avansul inainte a fost invatata, indiferent de caz….dar se pare ca nu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca