AcasăPrima paginaO noua înselatorie. Românii cer ajutoare sociale în Danemarca folosind acte de...

O noua înselatorie. Românii cer ajutoare sociale în Danemarca folosind acte de munca false. Desi nu au muncit o singura zi, pot primi ajutor de somaj pe baza angajarilor fictive de peste un an

Iar suntem la ziar …. Alături de „frații” polonezi, de astă dată” foto : Marius Paul Neacșu

Helsingør Kommune havde således et tocifret antal sager sidste år med falske ansættelsespapirer fra den samme virksomhed. Borgerne kom fra blandt andet Rumænien og Polen.

»Vi har afvist cirka 15 udlændinge, der ved hjælp af fiktive ansættelseskontrakter har forsøgt at indrejse i Danmark. Dette ville have medført, at de kunne have fået udbetalt børnepenge, kontanthjælp og så videre,« siger områdeleder Anne Kyung Nielsen til metroxpress.

 

EU-borgere bruger falske papirer for at opnå sociale ydelser –

 


RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca este adevarat. Mai ales daca au acte false, ei nu apar in evidentele de la SKAT ca ar fi platit taxele. Ca sa beneficiezi de ajutor social nu e de ajuns doar niste hartii, trebuie sa faci si dovada ca in timpul ala in care pretinzi ca ai muncit ai platit si taxe catre SKAT, iar dovada asta nu o faci personal, si trebuie sa apari in sistem. Daca au acte false, Job Center-ul, SKAT-ul sau primaria pot afla in cateva secunde care si cum e treaba. Cum? Prin CPR. Sistemul e bine pus la punct in Danemarca si e legat intre toate institutiile statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments

All for one, and one for all !!! pe O nouă biserică românească de zid în Danemarca
stalingrad pe Dansk kultur og skikke
Un smecher pe Am spulberat Danemarca!
Rotar Nicolae Viorel pe Se cauta capsunari in Danemarca
varu lu' guffy ala ... pe Un ministru danez a demisionat pe Facebook
Lacatusu Mihai pe Locuri de muncă în Danemarca