Wizz Air a anunțat introducerea a patru rute noi din Timișoara, dar și azborurilor directe, începând din decembrie, pe ruta București – Edinburgh (Scoția).
Compania anunță că cele patru noi rute din Timișoara vor fi inaugurate la începutul lunii august 2019, către Billund (Danemarca), Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden (Germania), precum și Doncaster (Anglia).
Cele mai noi rute Wizz Air din Timișoara le oferă pasagerilor români o oportunitate bună să viziteze Billund, frumosul oraș din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego și a parcului de distracții Legoland; două orașe germane interesante – istoricul, în stil gotic, Nürnberg și Karlsruhe / Baden-Baden, o localitate balneară relaxantă de lângă granița franceză, precum și bijuteria Epocii Victoriene britanice, orașul Doncaster / Sheffield în Marea Britanie.
Zborurile Timișoara – Nürnberg și Timișoara – Doncaster/Sheffield vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă, iar Timișoara – Billund și Timișoara – Karlsruhe/Baden-Baden joi și duminică. Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Wizz Air, o nouă rută de la București va fi introdusă la Edinburgh, începând cu 23 decembrie 2019. Zborurile către capitala Scoției vor fi operate de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/08/noi-legaturi-aeriene-intre-cu-danemarca-germania-si-marea-britanie-patru-rute-noi-de-pe-aeroportul-timisoara/


Descoperă mai multe la Danemarca 🇩🇰 mapamond🌐media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.